MED OS HAR BRUGEN AF API’ER ALDRIG VÆRET NEMMERE
GOOGLE KALENDER API INTEGRATION
API integration

Google Kalender Api integration

- få dine aftaler lagt i din egen eller kundens kalender let og simpelt.

Stor erfaring med Google's API

Det har aldrig været lettere, at styre sin tid, at få lagt tingene i kalendere - og alligevel er der faktisk overraskende få der benytter muligheden for at automatisk lægge kalender aftaler ud til kunderne.

Du har muligvis en service virksomhed, hvor det er vigtigt at du får aftalen lagt i folks kalender, så de ikke glemmer aftalen - med en tilhørende stor udgift fordi du ikke kan nå at sælge timerne.

En anden mulighed, er at du gerne vil tillade folk at booke en plads i din kalender hvor det er muligt og hvor du har en mulighed for det.

  • Hvornår kunden kan forvente at skal betale en regning
  • Hvornår du forventer at sender en ordre
  • Hvornår du har brug for at folk møder op til et event eller en festival

Hvorfor ikke bare automatisere det, så folk let og simpelt kan lægge det i sin kalender - så du slipper for at de overbooker deres tid, eller ganske simpelt glemmer deres aftaler.

Vi tilbyder Google Kalender API integrationer sammen med alle de andre API integrationsmuligheder - tag fat i os i dag på 41520100

Adwords API integration er en del af API integration og foretages igennem Backend udvikling. Læs mere om Google API Integrationer her.

Kontakt information Kontakt mig for et uforpligtigende pris vurdering af din opgave og hvordan vi bedst opfylder dine ønsker.
Tom Frank Christensen, Stifter og direktør, Modified Solutions ApS
Tom Frank Christensen
Stifter og direktør

API integration Google API'ereSe mere her Google API'ere

Relaterede services: API integrationer · Backend Udvikling · Google API'ere

Kontakt os for en uforpligtigende snak

Du kan ringe til os på 4152 0100 eller e-mail hej@modified.dk - vi svarer altid!Hvis du udfylder formen, kontakter vi dig inden for 24 timer fra din henvendelse - gratis og uforpligtende.
Skriver du til os i weekenden, kontakter vi dig den førstkommende hverdag.