MED OS HAR BRUGEN AF API’ER ALDRIG VÆRET NEMMERE
ADWORDS API INTEGRATION
API integration

Adwords API integration - når du skal have automatiseret dine annoncer

Vi har god erfaring med alle Google’s API integrations muligheder og ikke kun Google Adwords API integrationer.

Stor erfaring med Google's API

Megen tid kan bruges på at oprette, tweake og optimere sine annoncer, det er dog en tid hvor man aldrig er helt sikker på om tiden nu også er givet godt ud.

Forestil dig, at hver gang du opretter et nyt produkt (eller redigerer det), så kan produktet automatisk oprettes på Adwords, ud fra dine definerede indstillinger, og med en pris der er variabel efter hvor stor en dækningsgrad du har på produktet.

Man kan let komme til at betale for meget. Hvad med et automatisk system der løbende forsøger at holde dig på en placering på position 3,3 eller nr 3 på siden (så du ikke betaler for meget, og ikke for lidt).

Du kan få oprettet kampagner, annoncegrupper og keywords ud fra hvad der står i din webshop - direkte over i Adwords, enten fuldautomatisk eller semi automatisk.

NB: Det kan sagtens være en omfattende opgave, til gengæld vil du så også spare en masse penge på eksterne konsulenter, samt tid i din egen virksomhed.

Adwords API integration er en del af API integration og foretages igennem Backend udvikling. Læs mere om Google API Integrationer her.

Kontakt information Kontakt mig for et uforpligtigende pris vurdering af din opgave og hvordan vi bedst opfylder dine ønsker.
Tom Frank Christensen, Stifter og direktør, Modified Solutions ApS
Tom Frank Christensen
Stifter og direktør

API integration Google API'ereSe mere her Google API'ere

Relaterede services: API integrationer · Backend Udvikling · Google API'ere

Kontakt os for en uforpligtigende snak

Du kan ringe til os på 4152 0100 eller e-mail hej@modified.dk - vi svarer altid!Hvis du udfylder formen, kontakter vi dig inden for 24 timer fra din henvendelse - gratis og uforpligtende.
Skriver du til os i weekenden, kontakter vi dig den førstkommende hverdag.