WordPress og WooCommerce Udvikling

Wordpress og Woocommerce udvikling

WordPress og WooCommerce udvikling

Hvad er WordPress?

WordPress er et af verdens mest brugte CMS systemer, som både kan håndtere indhold og opbygning af hjemmesider.

Det er et system som er meget nemt at tage i brug, det har utrolig mange features, et rigtig stort udvalg af designskabeloner og templates og så er det utrolig godt dokumenteret. Det er et system som der hele tiden bliver udviklet på og til og det er fra udviklere verden over.

Hvem kan bruge det?

Alle kan starte op med en WordPress, da det er utrolig simpelt at komme i gang med. Det blev på grund af mange bloggere verden over, utrolig populært, da de selv kunne stå for deres hjemmeside.

Dette er stadig tilfældet i dag. Det er nemlig nemt at opdatere, vedligeholde og tilføje et nyt design på, så du i de fleste tilfælde ikke behøver at få professionel hjælp. Derudover er det også et system, som er rigtig godt i forhold til søgemaskine- optimering. Her kan du fx bruge plugins som Yoast og All In One SEO også er du kommet rigtig langt.

Hastighedsoptimering af WordPress

Hastighedsoptimering af WordPress

WordPress Plugins og udvikling heraf

Man skal dog passe på med at tilføje alt for mange forskellige plugins på sin WordPress side, da det så vil have en tendens til at sløve siden utrolig meget. Dette vil gå ind og påvirke brugeroplevelsen og Google vil ikke ranke siden så højt som den oprindeligt burde at være.

Hastighedsoptimering af WordPress

Hvis du oplever at din hjemmeside ikke er synderlig hurtig, kan du finde flere forskellige steder på nettet, som fortæller hvordan du kan gøre den hurtigere. Alternativt kan du tage kontakt til os hos Modified Solutions, så vil vi gerne hjælpe dig. Men hastighedsoptimering af en hjemmeside, kan godt sammenlignes med SEO, det er noget som man hele tiden kan forbedre på.

Det mest kendte e-handelsmodul!

WooCommerce er det mest kendte e-handelsmodul som er udviklet til WordPress. Så hvis du har en WordPress hjemmeside og gerne vil have tilknyttet en webshop – er WooCommerce modulet oplagt, så du kan komme i gang med at sælge dine varer. 30 % af alle webshops som er bygget i dag, er bygget på en WooCommerce løsning, som gør det til det mest benyttede open source webshop modul.

WooCommerce og webshop udvikling

Modified Solutions laver mange WordPress og WooCommerce moduler

Modified Solutions laver mange WordPress og WooCommerce moduler

Hos Modified Solutions har vi stor erfaring med at lave både tilretninger og foretage videreudvikling af allerede eksisterende WordPress sider, men også WooCommerce webshops. Det er en af de fordele der er ved at have en open source løsning. Her er du fri for at være bundet til en udbyder eller en hosts.

Vi har før hjulpet virksomheder med hastighedsoptimering, tilretninger af moduler osv. Vi vil dog ikke begynde at opfinde den dybe tallerken igen, hvis der allerede er lavet et modul til det som du ønsker. Vi kan dog godt modificere et allerede udviklet modul, så det passer præcis til jeres behov, så I ikke skal gå på kompromis med jeres løsning.

Mange muligheder med en WordPress

Du har rigtig mange muligheder når det kommer til en WooCommerce webshop, da der er mange udviklere rundt om i hele verden, som sidder og laver nye features og som højner funktionaliteten af systemet.

Men i nogle tilfælde kan det være du ikke selv kan knække koden eller simpelthen bare gerne vil have professionel hjælp. Vi har blandt andet lavet avecdo – der er beregnet til WooCommerce.

Her kan vi hos Modified Solutions hjælpe dig med din WooCommerce udvikling.