Jyske værdier
Modified Solutions ApS

Vi er et bund solidt jysk udviklingsfirma og vi sværger til vores jyske værdier.

Tillid, Troværdighed, Hårdtarbejdende, Fornuftige og Reelle. Dybe og hårde ord vi lever efter. Det er dog ikke det hele. Læs her nedenfor - om nogen af de jyske værdier vi følger og lever efter i det daglige.

Vi er et bund solidt jysk udviklingsfirma fra Viborg og vi sværger til vores jyske værdier.

Det betyder bl.a. for dig at:

Tillid

Du kan stole på os for En aftale er en aftale, og vi gør vores bedste for at overholde den. Når vi først giver et løfte, kan du være sikker på, at vi arbejder igennem.

Beriger

Vi vil altid bidrage dit projekt, med vores egne idéer, når og hvis vi mener at det er i din bedste interesse. Det går begge veje, vi vil nemlig også gerne høre din mening, om hvad vi kan gøre anderledes og bedre.

Idérig

Vi giver vores ideer væk. De ideer vi får i løbet af projektet, er din ejendom - for når vi har givet dig dem, vil din forretning blive større og stærkere, og derved vil du sikkert købe flere timer ved os. Sund forretning er en sund for rentning.

Realistiske

Vi siger nogle gange nej tak til selv store opgaver, for vi vil hellere sige nej tak til en stor opgave, end at ende med at udvikle noget som du ikke bliver tilfreds med eller som aldrig vil kunne betale sig at få udviklet. Desuden tillader vi os at sige vores mening og indgår i en dialog, når vi ikke mener at det er en god idé at lave det du gerne vil have.

Holder hvad vi lover

Har vi lovet noget, holder vi det. Har vi eksempelvis lovet, at dit projekt er færdig på fredag, ja så er det færdige på fredag. Naturligvis kan der ske uforudsete ting, ude af vores hænder. Internettet kan gå ned eller andet, du kan dog stole på, at hvis vi ikke når at blive færdige til tiden - er det helt sikkert på grund af noget der er ude af vores hænder.

Pålidelig

Det koster det, det koster. Vi har ingen skjulte udgifter eller gebyrer, og afregner kun forbrugt tid. Det kan ske på fakturerede timer eller klippekort - og dermed ikke noget med faktureringstillæg, udrykningstillæg, startgebyr, betalingstillæg, miljøtillæg osv. osv. Se vores betalingsbetingelser her.

Troværdige

Du betaler udelukkende for den tid vi har brugt på dig. Faktisk helt ned til den nærmeste time. Så et telefonopkald, dataudtræk eller en lille ting der skal løses, behøver ikke tage mere end en time som udgift. Adskillige andre virksomheder tager pr påbegyndte to timer eller endda op til fire påbegyndte timer. Ikke her - vi skal kunne kigge vores kunder i øjnene.

Hårdtarbejdende

Vi vil altid arbejde, indtil opgaven er løst, og samtidig med at vi løbende er i dialog med dig. Det er med henblik på, at vi får leveret den absolut bedste oplevelse og det bedste produkt til dig. Du skal have “FEDT” følelsen når vi er færdige, ikke “ØV” følelsen.

Fornuftige

Vores betalingsbetingelser er netto 8 dage. Ja... Vi har en kort betalingstid på kun otte dage, til gengæld er vores priser så også jyske. Du kan desuden få en endnu bedre pris, forudsat at du køber klippekort (så er vi nemlig mere sikker på pengene, det er da jysk fornuft).

Reelle

Vi gør vores bedste for at overholde alle tidsfrister, vi samler nemlig kun på tilfredse kunder, og det kan man kun gøre hvis man overholder sine aftaler, priser og tidsfrister.

Fortrolige

Naturligvis holder vi dine oplysninger fortroligt og sikre, dog er det altid en god idé at vi tegner en hemmelighedsholdelses aftale (også kaldet NDA). Det betyder nemlig, at du er sikker på at vi ikke videregiver dine oplysninger til andre.

Ansvarlige

Vores estimater på opgaverne holder i 9 ud af 10 tilfælde. De gange estimaterne ikke holder, er det igen fordi der sker noget ude af vores hænder. I langt de fleste tilfælde er det fordi kunden får nye ideer i løbet af projektet. Ideer der ikke er med i estimatet.

Ærlige

Vi er aldrig bange for at indrømme, når vi har begået en fejl. Ansvarsfraskrivelse er ikke et ord i vores bog. Vi vil rigtigt gerne kunne se vores kunder i øjnene og aflevere en opgave til kunden, som vi bare VED at de bliver glade for.

Kontakt information Kontakt mig for et uforpligtigende pris vurdering af din opgave og hvordan vi bedst opfylder dine ønsker.
Tom Frank Christensen, Stifter og direktør, Modified Solutions ApS
Tom Frank Christensen
Stifter og direktør

Hvis du stadig ikke er overbevist:

Derfor skal du vælge os

  • Vi gør alt vi kan, for at holde hvad vi lover.
  • Vi gør en enorm indsats, for at blive færdige til tiden.
  • Du kan stole på os når vi giver et løfte.
  • Vi har et stærkt ry for at være pålidelige.
  • Vi har benene placeret solidt på jorden.
  • Du kan stole på, at der sker noget.
  • Vi går op i at skabe din succes.
  • Vi sætter altid kunden i forreste række.
  • Vi kan ikke betales med jyske dollars.

Vi fjerner U’et fra umuligt

Modified skal lave hurtig udvikling og være omstilbar, vi skal være ærlige overfor kunder og ikke mindst os selv.

Kontakt os for en uforpligtigende snak

Du kan ringe til os på 4152 0100 eller e-mail hej@modified.dk - vi svarer altid!Hvis du udfylder formen, kontakter vi dig inden for 24 timer fra din henvendelse - gratis og uforpligtende.
Skriver du til os i weekenden, kontakter vi dig den førstkommende hverdag.