Programmering – Freelance udvikler i Viborg.
Fordelene ved os
Modified Solutions ApS

Programmering – Freelance udvikler i Viborg

Selvom vi er Freelance udviklere – er vi også et bureau. Det betyder, at vi står sammen og er til rådighed, når du har brug for os, samtidig betyder det også, at der altid er en eller flere tilgængelig, når DU har brug for os.

Vi holder hverken ferielukket eller tager eksamen, når du har noget akut. Kort sagt - vi er til rådighed når du ønsker det.

Fordelene ved os som freelancere

 • Du har en fast kontaktperson – og direkte nummer til vedkommende.
 • Du behøver ikke frygte, hvis din programmør har ferie for så, er der en anden, der kan løse dine akutte opgaver i firmaet.
 • Vi har kombineret rigtigt mange forskellige specialer og sparer meget med hinanden. PHP, jQuery, HTML5, .NET, JavaScript, MySQL etc.
 • Vi har meget dyb forståelse for motoren i udvikling.
 • Du får en skræddersyet løsning, der passer til DIN forretning.
 • Vi skaber OVERSKUD i dit firma.
 • Ring 4152 0101 i dag eller email tomc@modified.dk
Webbureau med speciale i programmering
Kontakt information Kontakt mig for et uforpligtigende pris vurdering af din opgave og hvordan vi bedst opfylder dine ønsker.
Tom Frank Christensen, Stifter og direktør, Modified Solutions ApS
Tom Frank Christensen
Stifter og direktør

Hvad er en Freelance programmør?

En freelance programmør er oftest beskrivelsen for en person, der er deltidsansat eller kun ind imellem arbejder for dit firma. Det er ofte en højt specialiseret og fleksibel medarbejder, der gerne er tilgængelig med kort varsel.

En Freelancer tilbyder meget ofte special udvikling og programmering, samt er sparingspartner med virksomheden i forbindelse med forbedringer.

Hvad er fordelene?

- ved at bruge Modified Solutions i Viborg som Freelance webbureau.

Du sparer reelt set penge, for det er en ret stor udgift at have en fastansat programmør. Du skal betale feriepenge og en høj løn i en lang periode og samtidig, er der en lang opsigelsesfrist.

Din udvikler taler dansk, og du kan altid ringe direkte til udvikleren uden telefonsluser og problematikker.

Vi optimerer JERES virksomhed

Vi kan optimere rigtigt mange elementer af de fleste virksomheder igennem forskellige typer IT udvikling. I hele flowet fra hjemmesiden til ordremodtagelse over eventuel automatisk bestilling ved jeres leverandør hen til varemodtagelsen, varekontrol og godkendelse til planlægning af arbejdsgangen ved pakningen mod vareforsendelsen, der automatisk er integreret med fragt styring.

Best Practice og Open Source udvikling

Best Practice er vejen frem

Det er super vigtigt, at vi som ansvarlige udviklere arbejder efter Best Practice principperne, som der på det pågældende tidspunkt er kendt og bruges.

PHP og MySQL Open Source udvikling

Vi kender til rigtigt mange forskellige Open Source systemer. Det kan eksempelvis være frameworks som Codeigniter og Laravel, men kan også være webshop systemer som Prestashop, Magento, OsCommerce, Opencart etc. Det kunne også være CMS systemer Wordpress / Woocommerce, Joomla!, Drupal osv.

Vi kan blandt andet lave backend udvikling til disse systemer samt udvikling til lettere administration af systemerne, fragtberegning, projektstyring, høst af data til automatisk prisjustering etc.

Ring 4152 0101 i dag eller email hej@modified.dk

Automatisering og overskuds skabende udvikling

Hvis man skal have fat i en kompetent freelance udvikler, er det altid ret vigtigt, at han eller hun tænker på en måde, så der samtidig tænkes overskud og automatisering ind i systemerne. Det vil medføre mere tid til de knap så trivielle opgaver.

Ofte vil en automatisering / digitalisering medføre, at der er mere tid til, at man kan tænke større tanker og få flere tanker og ideer, der igen medfører en vækst, som med tiden skal optimeres.

Hvis man derimod ikke har en freelancer, der tænker som en købmand og forstår, at enhver form for it udvikling skal automatiseres, så det kan medføre endnu mere overskud, er man som virksomhedsejer ofte på tynd is.

Det er ikke specielt smart at omsætte for 100kr, hvis man skal bruge 99 kr på ansatte. Hvad nu hvis man kunne komme ned på en 100/40 ratio eller endnu lavere?

Vi tilbyder netop virksomhedsoptimering igennem IT infrastruktur forbedringer.

Freelance API integration med eks. e-Conomic og Google Shopping

En af de mest nærliggende optimeringer der ofte ligger lige til højrebenet, er integrationer med eksempelvis API integration til e-conomic, Google Shopping, Miinto, Pricerunner og mange andre.

En API integration er i bund og grund, at man kobler to IT systemer sammen, så de udveksler data mellem hinanden – ofte i faste intervaller.

Miinto API integration
e-Conomic API integration
Pricerunner API integration
Google Shopping API integration

Hvad vi tilbyder af digitalisering som freelance udviklere – kort forklaret:

Dette er kun en meget kort liste over ting, vi kan lave. Læs meget mere på "Digitalisering skaber vækst i virksomheder"

Husk: Vi fjerner U’et fra Umuligt...

 • Fragt Integration – så du slipper for at skulle bestille fragtmænd.
 • Leverandør Integrationer – så varerne automatisk bestilles ved din leverandør.
 • Pakkeri – så det bliver lettere at vareplukke og vare kontrollere.
 • Automatisk oprettelse af nye produkter fra leverandøren.
 • Ordrestyring så dine kunder automatisk kan se, hvad der sker med deres ordre.
 • Integration med Google services (Maps, Analytics etc.)
 • Alle andre API integrationer
 • SaaS udvikling (Software as a Service)
 • Og MEGET mere...
Kontakt os for en uforpligtigende snak

Du kan ringe til os på 4152 0100 eller e-mail hej@modified.dk - vi svarer altid!Hvis du udfylder formen, kontakter vi dig inden for 24 timer fra din henvendelse - gratis og uforpligtende.
Skriver du til os i weekenden, kontakter vi dig den førstkommende hverdag.