Billige Priser på
Udvikling
Modified Solutions ApS

Udviklings- og programmerings priser

Det er svært at fortælle helt nøjagtigt, hvad det koster at få udviklet en opgave, men vi hjælper gerne til en gratis workshop med at komme med et overslag.

Fastpris udvikling af en opgave

Vi tilbyder aldrig fastpris aftaler eller tilbud.
Det kan nemlig ikke helt undgås, at der løbende kommer nye ting, og derved også forslag fra udvikleren samt nye ideer fra kunden når der skal udvikles noget helt nyt. Vi giver dog stadig overslg - ud fra en kravspecifikation vi selv har været med til at skrive.

Hvis du selv har en kravspecifikation!

Det er gratis og uforpligtende at kontakte os, og høre vores vurdering af en opgave. Måske er det en opgave, der kun tager 10-20 timer når du tror det tager 30-40 timer. Vores erfaring er dog at det sjældent er så simpelt - for når vi stiller en masse uddybende spørgsmål, vil der næsten altid være noget du ikke har tænkt over.

I forbindelse med tegning af en kontrakt, fastsættes en aftalt timepris, ud fra en vurderingen af hvor stor opgaven umiddelbart er, og hvor mange timer vi kan forvente, at fakturere det først år.

Vores mål er

  • Alle skal have råd til videreudvikling af IT i sin virksomhed
  • Alt udvikling skal følge “best practice”
  • Alt kode skal kunne overtages uden problemer af en anden udvikler, hvis kunden skulle vælge en anden leverandør.
  • Vi er stolte og tilfredse, når vores kunder får det, som de gerne vil have.
  • At du kan stole på os og vores kompetencer.
  • Den bedste udvikling er agilt udvikling.

Konkurrencedygtig udvikling

Din pris hos os vil være den samme uanset hvilke opgaver, som du skal have udviklet. Det kan være opgaver som:

Klippekort
Det er altid en fordel at købe et forudbetalt klippekort , og så sparer du endda penge ved det.

Med et klippekort er vi nemlig sikker på hvornår vi skal arbejde for hvem, vores opgaver kan bedre planlægges og vi er sikker på at få betaling for opgaverne. Du får til gengæld en rabat på timeprisen op til ti procent!

Backend udviklings priser

Pris interval
let's talk
* 800-1.000
DKK per time

* Prisen er vejledende og afhænger af antal timer per projekt som vi kan lave sammenhængende - altså i et længere stræk. Det afhænger altså direkte af, hvor mange timer du køber af os. Når vi laver kontrakten, aftales en timepris - og det er denne der faktureres efter uanset størrelserne på eventuelle efterfølgende opgaver. NB: Du kan spare op til 10 % ved at købe klippekort. Læs mere.

Vi laver gerne en vurdering på din opgave først - helt gratis!
Ring 41 52 01 01

Kontakt information Kontakt mig for et uforpligtigende pris vurdering af din opgave og hvordan vi bedst opfylder dine ønsker.
Tom Frank Christensen, Stifter og direktør, Modified Solutions ApS
Tom Frank Christensen
Stifter og direktør

Der vil i de fleste programmerings forløb være flere faser og vi vil gerne bruge tiden mest fornuftig, derfor vil vi holde os til de fast aftalte priser mellem dig og os, uanset hvem i vores firma der er udvikler for dig.

Du skal naturligvis kunne stole på din udvikler og tilfældigvis tilbyder vi alt lige fra simple api integrationer – op til de helt store forkromede backend løsninger, alt sammen udviklet til billige jyske priser. Tag en snak med os i dag og aftal et indledende møde.

Ring til os på 41 52 01 01 eller send os en e-mail på hej@modified.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Følg forbruget
Alle kunder vil være istand til, og anbefales at følge med i deres forbrug på vores kunde login . Så risiker vi ikke overraskelser.

Vi udvikler og fakturerer kun firmaer (B2B) - det vil sige CVR registrerede kunder. Vi er altid tilgængelige på telefon 41 52 01 01.

Freelance udvikling priser

Vores time priser er baseret på, hvor meget vi skal udvikle. Man kan sidestille det lidt med storkøb i supermarkedet - jo mere du køber, jo billigere bliver det som regel. Derfor er det lidt dyrere for dig, hvis du ikke har brug for så mange timer i vores selskab.

Ring til os på 41 52 01 01 eller send os en e-mail på hej@modified.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Det er super vigtigt, at du kan stole på din programmør (uanset programmeringssproget). Desuden har vi ingen skjulte gebyrer.

Det er super vigtigt, at du kan stole på din programmør!

Vi har været i gamet i mange år, og har udelukkende positive anmeldelser på eksempelvis Trustpilot og Google

VORES UDVIKLINGSTRIN

Vi arbejder ud fra disse specifikke steps, som alle projekter gennemgår,
vi tilbyder også hjælp til kravspecifikation inden udvikling påbegyndes.
Vores udviklingstrin

Skal du have mere vækst i din virksomhed?

Vi tilbyder rimelige “jyske” webudviklings priser og vi mener alle skal have råd til at digitalisere og videreudvikle sin virksomhed.
Kontakt os for en uforpligtigende snak

Du kan ringe til os på 4152 0100 eller e-mail hej@modified.dk - vi svarer altid!Hvis du udfylder formen, kontakter vi dig inden for 24 timer fra din henvendelse - gratis og uforpligtende.
Skriver du til os i weekenden, kontakter vi dig den førstkommende hverdag.