Avanceret webudvikling
IT & Backendudvikling
IT & Backendudvikling

Vi tilbyder “avanceret” webudvikling.

Undgå at brænde alle pengene af på fejlslagne IT projekter og administration! Vi tilbyder IT & Backendudvikling til mellemstore og større virksomheder. Ring i dag: +45 41 52 01 00Kontakt information

Vores ydelser

Modified Solutions hjælper dig gerne med at få lavet noget helt specielt!

Uanset hvad din opgave måtte indeholde, er vi specialiserede webudviklere der tilbyder avanceret kode – med troen på at vi kan mestre alt backend udvikling i PHP, MySQL, jQuery og javascript.

Vores vision er klar!

Vi mener ikke at et webbureau skal binde, fastholde og tvinge deres kunder til at fortsætte med at være kunder. Kunderne skal blive fordi de er tilfredse med den måde de behandles på.

Tilfældigvis har vi mange tilbagevendende kunder, mange kunder der lægger mange hundrede timer ved os om året – og vender tilbage gang på gang…. Vi lader lige den stå lidt… 🙂 Tilfældigvis er vi også bare hammergode til vores håndværk – at lave alle former for programmering i PHP, MySQL, jQuery og JavaScript.

avanceret webudvikling

Ring +45 41 52 01 01

Vi har lavet mange avancerede webløsninger til firmaer gennem tiden

På grund af vores lette tilgang til tingene – har vi mange tilfredse kunder, og tilbyder jævnligt nye avancerede webløsninger til virksomheder. På indeværende tidspunkt har vi arbejdet for langt over 150 kunder og lavet mere end dobbelt så mange forskellige individuelle web sider.

Vi er veletablerede – og har adskillige medarbejdere – se en liste over medarbejdere – og desuden er vi til at komme i kontakt med.

Hver eneste medarbejder ved Modified Solutions, har ekspertise indenfor mange områder af internet samt udvikling, samt en stor og dyb forståelse for firmaers online profilering.

Vi opererer – og tilbyder de avancerede og forkromede udviklings opgaver til hele landet samt de skandinaviske nabolande. Blandt andet – men ikke begrænset til udvikling i Aarhus, Aalborg, Viborg, Skive, Randers, Esbjerg, Kolding, Vejle, Roskilde, Herning, Helsingør, Silkeborg og så videre. I disse områder tilbyder vi også mange andre ting, blandt andet backend udvikling.

Kontakt information Kontakt mig for et uforpligtigende pris vurdering af din opgave og hvordan vi bedst opfylder dine ønsker.
Tom Frank Christensen, Stifter og direktør, Modified Solutions ApS
Tom Frank Christensen
Stifter og direktør

Professionel avanceret udvikling tilbydes til lave priser.

Men… Skal du overhovedet noget nyt udviklet?

Hvis du har et firma, skal du have it systemer – sådan er det bare…

Det er ligemeget om du har en stor koorporativ virksomhed, eller en lille enkeltmandsvirksomhed, hvis du vil have succes – er du nødt til at bruge it systemer, for at forbedre og optimere produktion eller ordre gangen.

Vores styrker

Du har din egen personlige kontaktperson, der sikrer at dit projekt kommer til at fungere som planlagt – lige fra oprettelsen af din hjemmeside til virkelig avanceret udvikling og så videre. Desuden kan din egen kontaktperson trække på alle andre medarbejdere i virksomhedens styrker – og da vi alle har forskellige evner indenfor udvikling – er dette en klar styrke, fremfor at du kun har en enkelt freelancer udvikler til rådighed. Ligesom i DIT firma, har hvert enkel medarbejder helt sikkert også sine egne styrker og svagheder. Desuden er vores priser så lave, at de er svarende til en normal freelancers priser – se vores timepriser her.

For at styrke DIN synlighed, bygger vi din platform op så det letter dine kunders mulighed for at komme i kontakt med dig, så de nemmere kan finde DINE produkter og kompetencer, eller forbedre din produktion og effektivitet igennem webbaserede IT systemer.

En del af dit hjemmeside er også “Effektiv økonomi”

Det er sikkert, at du ønsker – at få mere salg på din hjemmeside, eller at du ønsker flere kunder tager fat i dig eller dit firma, eller køber flere produkter igennem virksomheden.

På et tidspunkt bliver det bare virkelig omkostnings tungt at få lagerstyringen eller systemudviklingen på plads.

Din virksomheds effektivitet – konversions ratio og lignende er jo temmelig vigtig, og det er klart at du ønsker at sælge så meget som muligt – men vel egentlig helst af de produkter du rent faktisk har bedst advance på?

Det er samtidig meget vigtigt, at lave din hjemmeside så du får lavet kvalificerede lead salg, i overenstemmelse med din målsætning; skabe direkte opmærksomhed samt sælge dine produkter eller tjenester.

Kasper Bengtson fra firmaet bSocial.dk beskriver i videoen Modified Solutions med eet enkelt ord. Fleksibilitet.

I mange tilfælde er der et projekt, der kræver særlige funktioner, vores udvikling team er naturligvis til rådighed for design og bygge en helt løsning op fra bunden.

Support og kontaktmuligheder

Support – et helt team af medarbejdere står til rådighed for support og reagerer meget hurtigt på dine spørgsmål . Du kan altid kontakte din kontaktperson direkte, skrive en email til hej@modified.dk eller direkte til chefen på tomc@modified.dk!

Vi vil altid gerne høre fra dig hvis du mener vi kan gøre noget bedre eller anderledes, og igen det er et sted der adskiller os fra andre virksomheder – da du altid kan ringe direkte til chefen eller sende en email og klage til ham.

De servere og webhoteller der udvælges bliver nøje kontrolleret og opdateret hver eneste dag, og der er daglig backup af de webhoteller vi udvælger til dig, forudsat at du ikke selv har valgt et sted. Dette sikrer dig at du altid er på et webhotel der kan holde til forøget trafik – for det vil du få.

Ring +45 41 52 01 00

Kontakt os for en uforpligtigende snak

Du kan ringe til os på 4152 0100 eller e-mail hej@modified.dk - vi svarer altid!Hvis du udfylder formen, kontakter vi dig inden for 24 timer fra din henvendelse - gratis og uforpligtende.
Skriver du til os i weekenden, kontakter vi dig den førstkommende hverdag.