VORES VISION ER KLAR
Vi fjerner U’et fra umuligt
Modified Solutions ApS

Visionen - vi tilbyder specialiseret web- og backend udvikling

Kort fortalt – tilbyder Modified eksempelvis specialiseret backend-udvikling igennem eksempelvis sprogene PHP og JavaScript.
Vi vil kunne lave det som alle andre siger "Det er umuligt at lave". Dog vil vi altid fortælle hvis det ikke vil være noget der nogensinde kommer til at virke efter hensigten eller kunne tjene sig selv hjem.

Det er os folk tager fat i, når andre siger, at ”det er umuligt”. Vi lægger stor vægt på at give vores kunder professionel sparring og rådgivning i forbindelse med, at de får lavet en eller anden form for udvikling.

Vi udvikler IT systemer, og vi fjerner U'et fra Umuligt!

Vi udvikler systemer - dermed sagt, vi gør det i en agil udvikling i et samarbejde med kunden. Netop ved at samarbejde med kunden og holde en konstant dialog, vil de fleste projekter være dynamiske og måske endda bevæge sig lidt væk fra kundens oprindelige kravspecifikation – fordi vi tilfører nye ideer. Derfor tilbyder vi også en gratis udarbejdelse af en kravspecifikation - gratis hvis vi får opgaven. Uanset alt andet - arbejdes der altid løsningsorienteret og med høj ansvarlighed.

Vores kunder har altid en enkelt kontaktperson, de til enhver tid kan tage kontakt til - deres faste ”medarbejder” – som chef hører jeg kun fra kunden, hvis de vil drøfte eventuelle nye ideer eller i yderst sjældne tilfælde har en klage, det sker næsten aldrig.

Kontakt information Kontakt mig for et uforpligtigende pris vurdering af din opgave og hvordan vi bedst opfylder dine ønsker.
Tom Frank Christensen, Stifter og direktør, Modified Solutions ApS
Tom Frank Christensen
Stifter og direktør

Kort afstand fra jord til bord...

De fleste kunder har derfor kun to personer, de skal forholde sig til - deres ”medarbejder” og mig. Når den faste kontaktperson tager på ferie, er vi alle fleksible og overtager hinandens kunder, hvis der er en opgave, der ikke kan vente.

Alle ansatte har et højt kompetence niveau og arbejder under vores fælles værdisæt, der bl.a. omhandler ansvarlige udviklingsmetoder.

Gennemsigtighed, også når det koster en opgave.

Kunden kan kun forvente gennemsigtighed – for vi siger, hvad vi mener, også hvis ideen ikke holder vand – selv hvis det koster os en stor opgave.

Det vigtigste vil altid være, at kunden skal føle sig godt behandlet og respekteret, samt at de kan stole på os. Hvorfor skulle de ellers ville lade os hjælpe dem fremadrettet med at optimere deres arbejdsgange og lave deres udvikling.

Vi fjerner U’et fra umuligt

Modified skal lave hurtig udvikling og være omstilbar, vi skal være ærlige overfor kunder og ikke mindst os selv.

Kontakt os for en uforpligtigende snak

Du kan ringe til os på 4152 0100 eller e-mail hej@modified.dk - vi svarer altid!Hvis du udfylder formen, kontakter vi dig inden for 24 timer fra din henvendelse - gratis og uforpligtende.
Skriver du til os i weekenden, kontakter vi dig den førstkommende hverdag.