Få fingrene i danske Prestashop programmører her.
Prestashop UDVIKLING
Modified Solutions ApS

Prestashop Udvikling i Danmark

Menu: Hvad er Prestashop

Vi har adskillige års erfaring med at udvikle webshops i Prestashop og moduler til shop systemet - og vil med stor sikkerhed være det helt rette valg - til dig der leder efter en leverandør af kvalitets kode.

Det er ikke bare template udvikling, men derimod mange forskellige former af udvikling vi foretager til Presta.

Vi kan også hjælpe dig der er blevet træt af at have din udvikler siddende i udlandet - og vores priser er faktisk ikke så forfærdeligt dyrere, især ikke når du husker at beregne tabt tid og ventetid på at forstå din opgave.

Vi har meget skarpe jyske værdier. Vi er troværdige, til at komme til at tale med, står ved det vi siger og kommer med ideer løbende. Desuden er vi ikke smart i en fart - og vi holder det vi lover.


Anmeldelse af Prestashop og webshop udvikling

Prestashop udvikling

Vi har gennem en længere periode haft teamet fra Modified Solution til at udføre adskillige projekter på vores webshop. Opgaverne løses professionelt og kompetent. Modified har en god forståelse for arbejdsgange i en virksomhed og kan derfor udføre mange opgaver, så de både er brugervenlige for kunderne og brugervenlige i virksomhedens hverdag og administration. Meget tilfreds
Vi har gennem en længere periode haft teamet fra Modified Solution til at udføre adskillige projekter på vores webshop. Opgaverne løses professionelt og kompetent. Modified har en god forståelse for arbejdsgange i en virksomhed og kan derfor udføre mange opgaver, så de både er brugervenlige for kunderne og brugervenlige i virksomhedens hverdag og administration.

(5 ud af 5 stjerner)
0 In stock

Udvikling af Prestashop moduler

Det er forholdsvis simpelt for et professionel udviklingshus som Modified at lave deciderede moduler til din prestashop, og det er en helt rigtig ting at gøre - uanset om det er et modul til sammenkobling af leverandører, import af varer eller andre fede ting.

Fordelene er blandt andet også, at du som nævnt tidligere lettere kan opgradere din shop - og hvis den pludselig ikke virker, efter denne opgradering - kan man let deaktivere modulet mens man fejlretter modulet - i stedet for at hele shoppen er nede i et par timer mens man forsøger at lokalisere fejlen.

Prestashop modul udvikling i stedet for i kernen

Der er umådelig mange fordele ved at udvikle i et modul i stedet for direkte ned i kernen.

Vi er et softwarehus der rent faktisk godt kan lave en opgradering af en shop, selvom kerne filerne er rettet - men det bliver pludseligt MEGET dyrere at opgradere. Vi gør altid vores bedste for at prøve at lokalisere om der er sket ændringer på den måde, dog er det rigtigt mange filer der er tale om - så det er ikke altid lige let.

En simpel opgradering tager normalt et par timer, mens en avanceret - som nævnt ovenfor - let kan tage 100-200 timer eller mere.

Modulerne derimod koster muligvis 5-10% mere tid at udvikle, til gengæld er det hele lavet ordentligt fra starten af.

Hvis du kan tænke og forklare det som du gerne vil have, kan vi sagtens udvikle det.

Kontakt information Kontakt mig for et uforpligtigende pris vurdering af din opgave og hvordan vi bedst opfylder dine ønsker.
Tom Frank Christensen, Stifter og direktør, Modified Solutions ApS
Tom Frank Christensen
Stifter og direktør

Prestashop udvikling

Vi tilbyder Prestashop udvikling til gode priser, og med danske udviklere.

Vores kontor i Viborg har altid åbent for et møde, så kontakt os i dag på tlf. 41 52 01 00 for en snak om dit projekt.

Undgå at brænde fingrene på fejlslagen Prestashop udvikling!

Lad os hjælpe dig godt på vej. Kontakt os allerede i dag på tlf. 41 52 01 00 eller via formularen herunder,
så vi kan komme i gang med at sikre dig den bedste platform for succes - i dag, i morgen og i fremtiden!

Kontakt os for en uforpligtigende snak

Du kan ringe til os på 4152 0100 eller e-mail hej@modified.dk - vi svarer altid!Hvis du udfylder formen, kontakter vi dig inden for 24 timer fra din henvendelse - gratis og uforpligtende.
Skriver du til os i weekenden, kontakter vi dig den førstkommende hverdag.