MED OS HAR BRUGEN AF API’ER ALDRIG VÆRET NEMMERE
API INTEGRATION
API integration

API integration mellem IT systemer

En API integration er ofte koblingen mellem to IT systemer. Det muliggør overførsel af data mellem to systemer. Ved en API integration med et andet system er det vigtigt, at data overføres i det rette format på den rigtige måde- samtidig er stabilitet og funktionalitet af stor betydning.

De fleste økonomisystemer, fragt og indeks har API integration. Eksempelvis har vi erfaring med e-Conomic, Pricerunner, Consignor samt diverse fragtmænd, FakturaService, Google Shopping, Partner Ads og mange andre.

Send data mellem flere forskellige IT Systemer

Når to IT systemer skal sende data til hinanden, bruger man oftest en API, for at sikre at den sendte data er sikker og bliver forstået rigtigt af det modtagende system. API’er kan spare et udviklingsprojekt en masse tid og resurser, hvis de bliver integreret ordentligt i projektet.

Med vores kompetencer og erfaring, inden for webudvikling, har vi integreret rigtig mange forskellige API’er. Vi har stor erfaring med integrationen af e-conomic, Pricerunner, Consignor, FakturaService, Google Shopping, Partner Ads, og mange andre.

Skulle det sjældne tilfælde opstå, at vi skal udvikle til en API, som vi ikke har arbejdet med før, så frygt ikke – Vi har nogle af landets kvikkeste udviklere, som hurtigt kan forstå og benytte nye API’er.

API integration er en del af backend udvikling.

API integrationer

Se mere her API integrationer

Relaterede services: API integrationer · Backend Udvikling · Google API'ere

Kontakt information Kontakt mig for et uforpligtigende pris vurdering af din opgave og hvordan vi bedst opfylder dine ønsker.
Tom Frank Christensen, Stifter og direktør, Modified Solutions ApS
Tom Frank Christensen
Stifter og direktør

API integration
Kontakt os for en uforpligtigende snak

Du kan ringe til os på 4152 0100 eller e-mail hej@modified.dk - vi svarer altid!Hvis du udfylder formen, kontakter vi dig inden for 24 timer fra din henvendelse - gratis og uforpligtende.
Skriver du til os i weekenden, kontakter vi dig den førstkommende hverdag.