Hvad er backend Udvikling

Backend udvikling er kort fortalt, motoren bag fx en hjemmeside. Det er det som får siden til at køre hurtig og det er der hvor du som ejer af siden arbejder. Det er i backend delen hvor du fx kan redigere sider, uploade filer, oprette nyheder osv. Altså er backend udvikling det der sørger for, at en besøgende på en hjemmeside kan se noget på siden og at det forhåbentligt kører stærkt.

Backend Udvikling laves eksempelvis i PHP eller ASP.NET. Hos Modified Solutions udvikler vi primært løsninger i følgende sprog: PHP og .NET, jQuery, MySQL og Javascript.

Hvad er API udvikling

En API er bindeleddet mellem to forskellige typer computer software og som kan udveksle data mellem disse. Det hjælper fx to computere som ikke laver det samme, til at kunne tale sammen i et fælles sprog.

Delingen af disse data kan altså foregå, uanset hvilket sprog computer programmerne er skrevet i. En API er en del af backend udvikling.

Freelance programmering

Du spare penge ved at bruge et freelance webbureau. Dette skyldes at du ikke har store udgifter til fx løn, feriepenge osv. Udover dette så får du personer som tilbyder special udvikling og som er sparringspartner til din virksomhed. Det er dog vigtigt at udvikleren tænker overskud og automatisering ind i projektet og ikke laver noget, som ikke kan betales tilbage.

Google Adwords API

Tænk hvis hver gang du opretter et produkt eller redigere det, så bliver produktet automatisk oprettet i adwords også ud fra dine brugerdefinerede indstillinger. Dette kan gøres grundet Googles veldefinerede API til deres Adwords.

Dette vil spare dig for både tid, men også for en masse penge på eksterne konsulenter.

Google Kalender API

Det har aldrig været nemmere at få aftaler lagt i din egen eller kundens kalender. Det kan fx være at du gerne vil have, at dine kunder kan booke en tid i din kalender når du har tid - dette kan sættes op direkte fra din hjemmeside.

Spar tid i din forretning og automatisere dine arbejdsprocesser.

Laravel Udvikling

Laravel er i dag et af de mest anvendte og anerkendte PHP-frameworks. Det er kort fortalt et open source framework og er særlig egnet til specialiseret udviklingsopgaver. Det er et virkelig godt framework, der benytter sig af teknologien MVC.

En af fordelene ved Laravel er klart, at det er super fleksibelt og kan bruges til mange ting. Det er lige meget om det er lagerstyring, SaaS systemer, fragt styring eller om det er en webshop - alt kan stort set laves ved at man bruger Laravel som en base.

Prestashop

Kort fortalt er Prestashop et gratis open source system, der er baseret på frameworket PHP. Det er et meget moderne webshop system, som der løbende bliver udviklet på. Både opdateringer til selve systemet, men også til de mange forskellige moduler.

Det er et meget brugervenligt system, som også bruges til at bygge professionelle webshops på. Du har også bl.a. også mulighed for at drive en multishop med en ekstra installation - det kan kort sagt udvides i takt med, at din forretning vokser.

SaaS løsninger

SaaS er forkortelsen på “Software as a Service”. Det er en service, som ligger på en hosted løsning, som kan tilgås over internettet. Det kræver derfor ingen installation, du skal ikke opdatere det og du skal ikke bruge tid på backups.

Et eksempel på en SaaS løsning er fx avecdo.com

Kontakt information Kontakt mig for et uforpligtigende pris vurdering af din opgave og hvordan vi bedst opfylder dine ønsker.
Tom Frank Christensen, Stifter og direktør, Modified Solutions ApS
Tom Frank Christensen
Stifter og direktør

Backend Udvikling
Kontakt os for en uforpligtigende snak

Du kan ringe til os på 4152 0100 eller e-mail hej@modified.dk - vi svarer altid!Hvis du udfylder formen, kontakter vi dig inden for 24 timer fra din henvendelse - gratis og uforpligtende.
Skriver du til os i weekenden, kontakter vi dig den førstkommende hverdag.