Special-programmering og udvikling af alle typer løsninger
SPECIAL WEBUDVIKLING
Modified Solutions ApS

Special backend og webudvikling

Special programmering og webudvikling af alle typer løsninger

Vi tilbyder special udviklede og optimerede softwareløsninger i alle størrelser og former gennem forskellige programmeringssprog:

PHP, Javascript, C#, ASP.NET, HTML, MSSql, MySQL, Java og mange andre.

Alle medarbejdere har hands-on erfaring PHP, jQuery, Javascript, HTML5 og MySQL. Dog har alle forskellige kompetencer – så med stor programmerings-, virksomheds- og optimeringserfaring, kan I være helt sikre på, at Modified Solutions kan løfte jeres opgaver.

Webbureau med speciale i programmering af hjemmesider fra bunden

Vi har nogle af Danmarks billigste webudvikling priser som webbureau i forhold til, at vi både er et software (webbureau) hus, har mange kompetencer at trække på, samt at vi virkelig går gennem ild og vand for vores kunder.

Ved os kommer du ikke til lige pludselig at have svært ved at kontakte din hjemmeside/app programmør – her har du den direkte kontakt til webudvikleren – ingen telefonsluse og ikke et lukket webbureau – hans/hendes direkte nummer samt e-mail adresse, desuden kan du være 110% sikker på, at hvis vedkommende har en sygedag – så er der altid en anden til at tage over.

Du behøver ikke at tænke over sygepengene, timeløn, afspadsering og alt det andet – det klarer vi naturligvis! Desuden er vores kontor i Viborg altid åbent for et hurtigt møde!

Kontakt information Kontakt mig for et uforpligtigende pris vurdering af din opgave og hvordan vi bedst opfylder dine ønsker.
Tom Frank Christensen, Stifter og direktør, Modified Solutions ApS
Tom Frank Christensen
Stifter og direktør

Webbureau med speciale i programmering

Vi er mere end blot et webbureau

Vi tilbyder som webbureau pålidelig special webudvikling af såvel ikke standardiserede hjemmesider som alt andet webudvikling til konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder kun professionel webudvikling og er yderst målrettede, omhyggelige, ansvarlige og kompetente – og SAMTIDIG tænker vi ud af boksen. Vores resultater er altid af høj kvalitet.

Enhver frontend programmeringsopgave er naturligvis søgemaskineoptimeret, så den placerer sig højt i søgemaskinerne.

Uanset om vi arbejder med PHP, Javascript eller databaser, kan du være sikker på, at alt er optimeret.

Vi udfører såvel større som mindre opgaver, lige fra at lave en ny hjemmeside, server håndtering, website optimering, Online SAAS til app udvikling.

Er du klar? Det er vi nemlig!

Optimering i jeres virksomhed

Dette kan gøres i hele processen fra du modtager ordren på din webshop og til kunden modtager sine varer.
Alt derimellem kan være en lang proces, men vi kan hjælpe med, at gøre denne proces kortere.

Forskellige typer webudvikling

 • Arbejdsgang
 • Lagerstyring
 • Varemodtagelse
 • Vareafsendelse
 • Leverandør integration
 • Projektstyring
 • Fragt styring
 • Varekontrol
 • Pluk til ordre
 • Kvalitetskontrol
 • Hastighedsoptimering

Alt sammen styret med hvor langt tid de enkelte processer tager, så I kan se, hvor der er timer og minutter at spare. Desuden vil I kunne se hvornår, at I skal have jeres ansatte til at møde på arbejde.

Vi optimerer mange ting igennem kontrolleret styring. Eksempelvis Web – ovenfor er nogle eksempler på, hvad vi kan optimere. Det er stort set alle processer i jeres virksomhed. Derfor er vi ikke kun et Webbureau der tilbyder standard webudvikling – vi er jeres samarbejdspartner!

Kontakt os for en uforpligtigende snak

Du kan ringe til os på 4152 0100 eller e-mail hej@modified.dk - vi svarer altid!Hvis du udfylder formen, kontakter vi dig inden for 24 timer fra din henvendelse - gratis og uforpligtende.
Skriver du til os i weekenden, kontakter vi dig den førstkommende hverdag.