Tom Frank Christensen

Tom Frank Christensen

CEO & Stifter Tom Frank Christensen, CEO & Stifter

Daglig leder og programmør gennem 25 år.

Modified Site Solutions blev stiftet af Tom i februar 2011, som blev til Modified Solutions ApS i december 2012. Født den 25 februar 1972 og med en lang liste af erfaringer, som har gjort Modified Solutions til den succes som den er i dag.

Kompetencer
Tom har meget livserfaring, med fagkompetencer inden for blandt andet webudvikling, serverprogrammering, søgemaskineoptimering, markedsføring, ledelse, iværksætteri, virksomhedsførelse, og så videre. Med hans erfaring er nogle af hans spidskompetencer blandt andet empatisk og gennemsigtigt lederskab, at holde et intelligent overblik, og en stålfast beslutsomhed.

Sprog
Tom taler og skriver både Dansk og Engelsk. Derudover kan han lidt Tysk og Fransk.

Fritidsinteresser
Fritiden bruger Tom på at gå med metaldetektere. Derudover bruger han tid på at læse verdenshistorie, nyde den danske natur, og at renovere sit hus.

Tidligere arbejde
Tom har tidligere arbejdet for Skive Folkeblad som systemadministrator. Han har også arbejdet for Level One A/S hvor han udviklerede faktura service.dk.

Familieforhold
Tom er gift og har to voksne sønner.

Kernekompetencer

Ring +45 4152 0101 eller bliv kontaktet af os

Du kan ringe til os på 4152 0101 eller e-mail hej@modified.dk - vi svarer altid!

Hvis du udfylder formen, kontakter vi dig inden for 24 timer fra din henvendelse - gratis og uforpligtende.
Skriver du til os i weekenden, kontakter vi dig den førstkommende hverdag.

Visse spam robotter forsøger ofte at kontakte os meget, hvis formen nedenfor er langsom - kontakt os eventuelt i stedet på (+45) 4152 0101 eller email hej@modified.dk