VI HJÆLPER DIG MED MARKEDETS BEDSTE
BACKEND UDVIKLING
Modified Solutions ApS

Kompetent backend udvikling

Vi tilbyder primært backend udvikling, uanset om det er økonomisystem-integrationer via API, administrative backend-funktioner eller CMS.

Backend er meget ofte motoren bag eksempelvis en hjemmeside eller en app – det er det, som sørger for, at alting kører gnidningsfrit, og er bl.a. koblingen mellem kode og en database eller andre systemer. Kort sagt er backend udvikling det, der sørger for, at en besøgende på en hjemmeside rent faktisk kan se noget.

Vi udvikler hovedsagelig skræddersyede løsninger i følgende sprog; PHP, jQuery, Javascript, MySQL og CSS.

Vores kontor i Viborg har altid åbent for et møde, så kontakt os i dag på tlf. 41 52 01 00 for en snak om dit projekt.

bSocial er en af vores kunder
Kontakt information Kontakt mig for et uforpligtigende pris vurdering af din opgave og hvordan vi bedst opfylder dine ønsker.
Tom Frank Christensen, Stifter og direktør, Modified Solutions ApS
Tom Frank Christensen
Stifter og direktør

Velstruktureret kode

Alle vores backend-udviklere følger kun best practice metoder, så slutresultatet er let for kommende udviklere at sætte sig ind i. Alt kode vil blive leveret og være veldokumenteret og følge meget høje standarder.

Ved indgåelse af en kontrakt med Modified Solutions vil alt produceret kode, funktioner samt integrationer med andre virksomheder, naturligvis være ejet af kunden.

Løbende vedligeholdelse

Vi tilbyder endvidere løbende vedligeholdelse af backendsystemer ved kunden, så alt kunderelateret backend altid vil være up to date.

Vi ønsker kun at levere højeste kvalitet backend udvikling, hvor kundens behov og kvalitetskrav er i fokus – og hvor der ikke er en finger at sætte på effektiviteten og kvaliteten af koden.

Overskudsskabende backend udvikling er god udvikling

Oftest kontakter kunden os for at lave en eller anden form for udvikling, der resulterer i at kunden får flere frie timer til andre opgaver eller får automatiseret de de kedelige opgaver.

Tilbudte former for backend udvikling

Vi tilbyder rigtigt mange former for udvikling til backend.

Vi arbejder næsten altid agilt, hvilket i vil sige, at vi kontinuerligt har kontakt til vores kunde og fremviser udviklingsresultaterne løbende, så eventuelle fejl og mangler bliver løst løbende. Dette sikrer, at en udviklingsopgave sjældent bliver misforstået.

Dette skete ofte for udviklere for en del år siden, hvis opgaven ikke var ordentlig defineret i en kravspecifikation.

Med helt små opgaver er det sjældent nødvendig med en krav-specifikation – mens store statistiske systemer eller projekt-styringsværktøjer næsten altid vil have en kravspecifikation inden opgavens start.

Vi tilbyder gerne hjælp til med en gratis udarbejdelse af en kravspecifikation - gratis hvis vi får opgaven, dog kan du let spare penge ved at få os til at lave den hvis det drejer sig om større opgaver. Netop fordi vi kender det ønskede resultat bedre.

Vi kan bl.a. hjælpe med

 • Ind- og opsamling af data, eksempelvis via javascript plugins
 • Høst af data fra f.eks. datascraping, eller via javascript plugins
 • Fragtberegnere
 • Projektstyringsværktøjer
 • CMS-systemer
 • Medarbejderstyring, administration af arbejdstimer.– check ind og check ud via app ved ankomst til virksomheden. Sygefravær, mødekontrol og meget andet.
 • Effektivitetsrapporter, rapporteringer af indkøb og salgsstatistikker, beregning af tab osv.
 • Overvågningssystemer, serverovervågning, dataovervågning og sikkerhedsovervågning
 • API integrationer med eksempelvis e-conomic, Miinto, Trustpilot, Pricerunner eller lignende
 • SaaS udvikling der ligger online og skal åbnes via en browser, eksempelvis avecdo - Connect & Grow

Administrationssystemer vil være backend

Til trods for at de fleste administration systemer også delvis kunne kaldes ”frontend” til at fremvise eksempelvis statstikker eller andet, er det generelt set et backend system – da det ikke er tilgængelig for den brede befolkning.

Automatiseringen igennem backend udvikling er oftest overskudsskabende

Automatiseringerne vil også oftest være overskudsskabende, men det kan også være – at man slipper for de vildt kedelige trivielle opgaver.

Et eksempel på automatisering – kunne være at der automatisk bestilles en fragt label ved en leverandør når en ordre godkendes, og denne label kommer ud på en tilknyttet labelprinter.

Andre eksempler kunne være at:

 • Ordre automatisk lægges i e-Conomic
 • At Google automatisk får besked om nye produkter
 • At Google Shopping XML feed automatisk opdateres
 • At din HR medarbejder får en advarsel hvis en medarbejder har sygefravær over en vis procent.
 • At du får en besked hvis dit lager går under en vis antal, eller måske endda at produktet automatisk bestilles hjem igen fra leverandøren.

Undgå at brænde fingrene på fejlslagen backend udvikling!

Lad os hjælpe dig godt på vej. Kontakt os allerede i dag på tlf. 41 52 01 00 eller via formularen herunder, så vi kan komme i gang med at sikre dig den bedste platform for succes - i morgen og i fremtiden!

Kontakt os for en uforpligtigende snak

Du kan ringe til os på 4152 0100 eller e-mail hej@modified.dk - vi svarer altid!Hvis du udfylder formen, kontakter vi dig inden for 24 timer fra din henvendelse - gratis og uforpligtende.
Skriver du til os i weekenden, kontakter vi dig den førstkommende hverdag.