Vores billige priser kan blive endnu billigere
Udviklings priser
Modified Solutions ApS

Udvikling på Klippekort

Hos os har vi et tilbud til din virksomhed om, at i kan benytte et klippekort ved køb af timer. Vi anbefaler de fleste virksomheder at bruge muligheden ved at benytte klippekortet, da det faktisk medfører, at der ikke kommer en “aha” regning ud af det blå.

Vi har ganske få krav for dit firma! Det gør sig blandt andet gældende for helt nystartede virksomheder (under to år gammelt), hvor vi blandt andet kræver, at udvikling kun foretages på et forudbetalt klippekort. Når der er skabt en fast relation imellem os, kan vi gå i gang med at fakturere løbende. Læs gerne teksten nedenfor.

Lavere udviklings priser

Med et klippekort til udvikling, sparer du mellem cirka 3 og 10 procent på din udvikling. Store forudbetalte klippekort, giver mere rabat. Simple as that...

Ring til os på 41 52 01 00 eller send os en e-mail på hej@modified.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi tilbyder udviklingsklippekort fra 50 timer og op. På et 500 timers klippekort sparer du cirka 5 procent.

Vi udvikler for virksomheder - det vil sige CVR registrerede kunder.
Vi løbende fakturerer kun virksomheder der er over to år gamle.
Vi er altid tilgængelige på telefon 41 52 01 00.

Fordele for os - og fordele for dig

Fordele for dig: Mere kontrol

Når du køber et klippekort, vil du være sikker på, hvilken udgift som du har på udvikling i en tidsperiode afhængig af, hvilket projekt du skal have lavet.

Har du eksempelvis købt et 50 timers klippekort, så kender du altid din maksimale udgift (og sparer cirka 3 %), inden vi stopper på grund af manglende klip. Du vil altid få en besked fra din udvikler ved Modified om, at der ikke er flere klip på dit klippekort. Vi sørger selvfølgelig for at oplyse dig om det i god tid.

Vi bliver ofte spurgt om, hvor lang tid vi vil tro, at et projekt tager. Vi bliver selvfølgelig også spurgt om, hvor lang tid vi forventer, at den sidste del af opgaven tager, når et klippekort er ved at være brugt op. Det er helt fair, at du som kunde spørger ind til det.

Klippekortet er en fantastisk løsning! Det giver både os og dig en ro, og sammen kan vi fornemme, om vi er på vej i den rette retning.

Udvikling på Klippekort ved Modified Solutions er penge i banken Udvikling på Klippekort ved Modified Solutions er bedre end penge i banken!

For os er fordelene

Fordelene for os er, at vi ikke umiddelbart løber nogen risiko, fordi vi kan vente med at gå i gang med at bruge medarbejdernes timer.

Vi har derfor også en væsentlig mindre risiko for at tabe penge på kunder, der er nystartede virksomheder. Vi har jo, som nævnt i starten et krav om, at alle virksomheder (CVR numre) som vi arbejder sammen med og løbende fakturerer er ældre end to år gamle. Vi kan ofte se et regnskab på dem, da vi kan lave research, inden vi går i gang - dermed kan vi kan sikre os, at vi ikke taber vores penge på en kunde. Vi fakturerer kun løbende forbrug på virksomheder der er over to år gamle, alle andre skal benytte et klippekort.

Lavere priser

Lavere priser er noget, vi alle kan lide. Vi ved Modified går altid med livrem og seler. Så klippekortet er en kæmpe fordel for dig og for os. Lave priser er sikkert vigtigt for dig fordi, at du også skal holde dine udgifter lidt nede. Faktisk sparer du cirka 3 % på et 50 timers klippekort og op til cirka 5 % på et 500 timers klippekort.

Vi skal som din udviklings samarbejdspartner jo netop være stærke, stabile og have styr på vores økonomi, ellers risikerer du alt for meget. Det samme kan man jo sige om dig og dit firma.

Ulemperne ved et klippekort

Der er fordele og ulemper ved alting.

Selve investeringen vil jo være en forholdsvis stor startudgift, så for at kompensere for det, har vi lavet en lavere pris pr time, når du køber et klippekort. Derfor er det også en fordel.

Ærlig talt er der andre ulemper med et klippekort. Vi refunderer nemlig ikke de resterende klip på dit klippekort, hvis du ikke får dem brugt. Vi kan lige så godt være ærlige og fortælle det! Dog kan du naturligvis bruge timerne på andre projekter end det du har gang i.

Hos os er klip for hver time - modsat de fleste andre udviklingsvirksomheder, så tager vi kun hver påbegyndt time. Vi tager derfor IKKE for hver påbegyndt to hele time eller mere.

Det betyder dermed også, at din udgift til din udvikler - når du bruger klippekortet er noget mindre end, hvis du havde betalt pr. time! Det gælder især, hvis vi kigger på timepriserne til andre udviklingsbureauer.

Det er super vigtigt, at du kan stole på din programmør!

Vi har været i udviklings brancen i mange år, og har udelukkende positive anmeldelser på eksempelvis Trustpilot og Google

VORES UDVIKLINGSTRIN

Vi arbejder ud fra disse specifikke steps, som alle projekter gennemgår,
vi tilbyder også hjælp til kravspecifikation inden udvikling påbegyndes.
Vores udviklingstrin

Skal du have mere vækst i din virksomhed?

Vi tilbyder rimelige “jyske” webudviklings priser og alle skal have råd til at videreudvikle sin virksomhed.
Kontakt os for en uforpligtigende snak

Du kan ringe til os på 4152 0100 eller e-mail hej@modified.dk - vi svarer altid!Hvis du udfylder formen, kontakter vi dig inden for 24 timer fra din henvendelse - gratis og uforpligtende.
Skriver du til os i weekenden, kontakter vi dig den førstkommende hverdag.