Se vores team
VORES FANTASTISKE TEAM
VORES FANTASTISKE TEAM

Vores fantastiske udviklingsteam

Her kan du se en lille oversigt hvem vi er - hvad vi kan, hvilke programmeringssprog og udviklingsfunktioner, vi er mestre i - og hvor længe vi har arbejdet med det.

Mange års erfaring med backend udvikling

Vi har mange års erfaring med backend udvikling af hjemmesider og IT systemer, optimering, programmering, apps og databaser. På trods af titler, er vi alle lige (bortset fra Tulle der mener hun er bossen). Dog er Modified en unbossed virksomhed hvor vi alle sidder sammen og kan tale frit med hinanden på tværs af organisationen.

Senior og Junior udviklere

Forskellen mellem Senior og Junior udviklere: En Junior udvikler er en kollega der har været ansat i mindre end to år, eller har mindre end to års erhvervs erfaring som professionel udvikler.

Advisory Board

Intet firma uden rådgivere, og nogle af vores rådgivere (superhelte) er faktisk eksterne forretningsfolk og iværksættere med super kompetencer. De ønsker at Modified fortsætter i samme ånd som den ledes nu.

Niels Rasmussen
Niels Rasmussen
Dansk Fitness Randers
Anders T. Pedersen
Anders T. Pedersen
Tiny Ranker
Kim Lindenskov
Kim Lindenskov
2BMore
Dan Lei
Dan Lei
Lei Trading
Ring +45 4152 0100 eller bliv kontaktet af os

Du kan ringe til os på 4152 0100 eller e-mail hej@modified.dk - vi svarer altid!

Hvis du udfylder formen, kontakter vi dig inden for 24 timer fra din henvendelse - gratis og uforpligtende.
Skriver du til os i weekenden, kontakter vi dig den førstkommende hverdag.

Visse spam robotter forsøger ofte at kontakte os meget, hvis formen nedenfor er langsom - kontakt os eventuelt i stedet på (+45) 4152 0100 eller email hej@modified.dk