Vores ydelser og services
Services
Modified Solutions ApS

Et digitaliserings bureau i Viborg, Jylland.

Vi er et digitalt bureau bestående af tolv mand, beliggende i hjertet af Jylland og vi har stærke jyske værdier, i en by der faktisk også har fungeret som hovedstad for hele Danmark. Vi er ikke kræsne med hvor de firmaer vi arbejder for er beliggende, faktisk tæller vi flest kunder på Fyn, Sjælland og Falster.

Jeg tænker umiddelbart at folk vælger OS, af flere årsager – vi har et rigtigt godt rygte, og desuden arbejder vi ikke bare fra 8-16 men når en kunde har brug for os.

Tingene bliver lavet færdige (for det meste til tiden) og der sendes hver eneste uge en status email til vores kunder. Ikke for at lave invaderende mersalg, men istedet for at fortælle hvor langt vi er nået, hvad udfordringer vi har mødt – og hvor langt tid der forventes endnu.

Vi kalder os måske nok et digitalt bureau, dog udvikler vi også såvel avanceret database struktur, og derudover API udvikling og integrationer samt integrationer mellem diverse applikationer og web.

Fælles for det hele, er at vi er ”Freelancer udviklere” – det vil sige, at vi arbejder så længe du har brug for os – og når du en dag ikke har brug for udvikling mere – er det en anden kunde vi går igang med at udvikle for. Det betyder i sidste ende at du tager fat i os når du har brug for os.

Afhængig af hvor stor et firma du måtte have, har du som minimum altid mindst en fast medarbejder som du altid kan ringe direkte til. Derudover er du altid velkomme til at ringe til en anden i teamet eller endda til ejeren af Modified hvis du har brug for det. Du kan se hele vores team her.

Vi er vant til meget store og komplicerede udviklings opgaver, hvor op til flere udviklere arbejder i team frem mod et mål, og i et stærkt agilt samarbejde med kunden (Agilt betyder i samarbejde med kunden, med løbende fremvisning af produktet samt løbende test af det software vi udvikler).

Vi tilbyder blandt andet de nedenstående services – tag fat i os via kontakt, ring på 41520101 eller send en email til tomc@modified.dk hvis du har en ting du gerne vil have løst – eller hvis du har brug for lidt gratis rådgivning.

Kontakt information Kontakt mig for et uforpligtigende pris vurdering af din opgave og hvordan vi bedst opfylder dine ønsker.
Tom Frank Christensen, Stifter og direktør, Modified Solutions ApS
Tom Frank Christensen
Stifter og direktør