Hvad er Prestashop og hvad er fordelene ved Prestashop
Prestashop UDVIKLING
Modified Solutions ApS

Hvad er Prestashop og hvad er fordelene ved dette shop system?

Menu: Prestashop udvikling

Hvad er prestashop? Prestashop er meget kort fortalt et opensource webshop system, der er baseret på udviklingssproget PHP, og er særlig velegnet til såvel multishop (flere shops der deler samme administration) som at have fælles lagerstyring. Det er et meget moderne webshop system, der løbende udvikles af mange udviklere. Udviklere der også kigger hinanden over skuldrene for at sikre at kvaliteten altid er i orden. Modified Solutions tilbyder også udvikling af for eksempel moduler til Prestashop.

Mangler du et fantastisk e-handelssystem og CMS (Content Management System) med mange funktioner? Måske har du en nystartet butik med en masse fede produkter, men du aner ikke lige, hvordan du får dem solgt online. Så bør du måske vælge Prestashop? Se Prestashop officielle side her.

Her kan Prestashop være din løsning. Det er et meget brugervenligt system, som bruges til at bygge professionelle webshops på. Download Prestashop gratis og gør det nemt for dig selv at oprette og drive din webshop.

Prestashop ligger blandt de bedste, når det gælder moderne webshopsystemer, og det udvikles løbende. Systemet kan alt, hvad der betegner et godt webshop system. Der er mange muligheder for at udvide systemet med moduler og temaer for at tilpasse det til netop dit behov.

Vores kontor i Viborg har altid åbent for et møde, så kontakt os i dag på tlf. 41 52 01 00 for en snak om dit projekt.

Kontakt information Kontakt mig for et uforpligtigende pris vurdering af din opgave og hvordan vi bedst opfylder dine ønsker.
Tom Frank Christensen, Stifter og direktør, Modified Solutions ApS
Tom Frank Christensen
Stifter og direktør

Prestashop udvikling

Vi tilbyder Prestashop udvikling til gode priser, og med danske udviklere.

Vores kontor i Viborg har altid åbent for et møde, så kontakt os i dag på tlf. 41 52 01 00 for en snak om dit projekt.

Hvem står bag Prestashop?

Prestashop (oprindelig navn phpOpenStore)startede faktisk som et elevprojekt i 2005. Softwaren var tilgængelig på to sprog nemlig engelsk og fransk. Efter kun 3 måneder blev Prestashop oversat til 13 sprog.

Prestashop blev grundlagt i 2007 af Bruno Leveque og Igor Schlumberger med et mål om at levere software i verdensklasse. Det gør Prestashop ved at tilbyde gratis software, der gør, at en webshopejer kan drive sin forretning meget billigt.

Med oprettelse af et hovedkvarter i Miami voksede antallet af medarbejdere fra 17 til flere hundrede i perioden 2010-2012.

Derefter har Prestashop opnået gode resultater og er i dag kendt på verdensplan for at have et godt og brugervenlig webshop system.

Hvorfor skal du vælge Prestashop?

Det skal du gøre, fordi du mangler et open-source-system, så du kan komme i gang med at sælge dine produkter. Det er et salgssystem,der sørger for, at du får gang i din forretning.

I Prestashop betaler du ikke et fast månedligt beløb. Der er jævnligt nye opdateringer, der gør, at funktionerne er bedre end så mange andre systemer.

Prestashop er smart, fordi det kan udvides i takt med at din forretning vokser. Du har mulighed for at drive en multishop med en ekstra installation. Nemt og brugervenligt.

Prestashop udvikling

Hvad er mindstekrav for en Prestashop?

Du har fundet ud af, at du gerne vil anvende Prestashop i din virksomhed, men du mangler lige at tjekke, hvad mindstekravet for installationen er. Installationsprocessen er nem og hurtig.

Du skal sørge for:

  • Serverplads hos hostingudbyder
  • Domænenavn
  • FTP-klient
  • Tekstredigeringsprogram
Hurtige installationsinstruktioner til brug se her

Udvikling af Prestashop moduler

Hvad skal dit modul kunne, altså hvilket behov skal modulet kunne opfylde i din webshop? Der er 3 slags moduler i Prestashop.

  • Moduler der viser noget noget på din webshop.
  • “Call to action” moduler der får dig til at trykke på eksempelvis “Gå til kassen” knappen.
  • Moduler der kører i baggrunden, som du ikke ser er der.

Modulerne findes ofte i både gratis og betalings version.

Prestashop har mange moduler, her iblandt salgsstatistikker fra din shop. Det er som udgangspunkt meget svært at eksportere disse statistikker til f.eks din revisor, hvor man kunne ønske sig at udvikle sit eget modul, som bruger Prestashop´s indbyggede funktioner til at eksportere dataen. Dette kræver en teknisk baggrund som eventuelt programmør.

Hvor finder man den rette Prestashop udvikler?

Her...

En Prestashop udvikler skal gerne have kendskab til, hvordan Prestashop er bygget op. Prestashop kræver, at du har styr på en del indstillinger, hvor vi også synes at Prestashop SEO forståelse er et must.

Du finder en Prestashop udvikler ved at lede lidt på Google. Her skal du være lidt kritisk, da du ellers lander med håret i postkassen. Det der med at få udviklet Prestashop moduler af nogen i Indien, skal du passe på med. De giver dig sikkert en løsning, men det er ikke sikkert, at den er holdbar i længden. Invester gerne nogle flere penge i udviklingen, så den bliver god og holdbar.

Vores kontor i Viborg har altid åbent for et møde, så kontakt os i dag på tlf. 41520100 for en snak om dit projekt.

Altså må du grave lidt i dit netværk og finde ud af, om du kender nogen med erfaring indenfor Prestashop. Har du ikke nogle bekendte, der kan hjælpe dig, kan du som sagt brug Google.

Vi tilbyder Prestashop udvikling Vi tilbyder tilfældigvis Prestashop udvikling, måske vi er din næste Prestashop udvikler?

Undgå at brænde fingrene på fejlslagen Prestashop udvikling!

Lad os hjælpe dig godt på vej. Kontakt os allerede i dag på tlf. 41 52 01 00 eller via formularen herunder, så vi kan komme i gang med at sikre dig den bedste platform for succes - i morgen og i fremtiden!

Kontakt os for en uforpligtigende snak

Du kan ringe til os på 4152 0100 eller e-mail hej@modified.dk - vi svarer altid!Hvis du udfylder formen, kontakter vi dig inden for 24 timer fra din henvendelse - gratis og uforpligtende.
Skriver du til os i weekenden, kontakter vi dig den førstkommende hverdag.