Udvikling til Google's API Integrationer

Næsten alle virksomheder i dagens Danmark, bruger på en eller anden måde Google. Det kan eksempelvis være til Adwords, Analytics eller Google Calendar.

Men der er underligt nok, ikke særlig mange mennesker der benytter sig af de forskellige integrations muligheder i Google.

Et eksempel kan være (men absolut ikke begrænset til)

  • Google Kalenderen til at styre dine aftaler og påmindelser.
  • Google Adwords til at reklamere for din side.
  • Google Shopping til at få dine produkter vist til masser af mennesker.
  • Google Vejr til at sælge produkter der er vejr bestemt (planter, regnjakker og lignende).
  • Google Maps, for at vise hvor henne i verden dine butikker er.
  • - og mange andre ting.

Du kan se en fuld liste over alle Googles produkter her: Alle Googles Produkter

Du kunne eksempelvis lave en integration, der automatisk (via HTML5) optager en 30-60 sekunders video af dine produkter mens de drejer rundt på en drejeskive - uploader dem til Youtube, med en titel og beskrivelse (naturligvis inklusive et link til dit produkt).

Det kunne også være, at du meget gerne vil have en integration, der viser hvor mange mails der er i support mail bakken, selvfølgelig ubesvarede - på et TV.

Hvad med et system der automatisk henter besøgstal ud til en månedlig oversigt (og ugentlig) til dine marketings folk, hvad der er omsat for ifht. antal besøgende og mange andre ting. En lille tweak af ens butik, kan gøre en verden af forskel - med et lille eller højt besøgstal.

Vi kan blive ved. Det er ikke særligt besværligt, og det er forholdsvis ensartet at lave integrationerne. Folkene bag har gennemtænkt tingene og gjort det rimeligt let og ligetil for os at hente tingene ud. Det er bare mere eller mindre DIN fantasi der sætter en grænse.

Har du et produkt, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Husk - alt er muligt.

Google API integrationer er absolut en fordel for langt de fleste virksomheder.

Kontakt information Kontakt mig for et uforpligtigende pris vurdering af din opgave og hvordan vi bedst opfylder dine ønsker.
Tom Frank Christensen, Stifter og direktør, Modified Solutions ApS
Tom Frank Christensen
Stifter og direktør

Google API'ere
Kontakt os for en uforpligtigende snak

Du kan ringe til os på 4152 0100 eller e-mail hej@modified.dk - vi svarer altid!Hvis du udfylder formen, kontakter vi dig inden for 24 timer fra din henvendelse - gratis og uforpligtende.
Skriver du til os i weekenden, kontakter vi dig den førstkommende hverdag.