Sureewan Wan Chongkonklang

Sureewan Wan Chongkonklang

Senior Backend udvikler Sureewan Wan Chongkonklang, Senior Backend udvikler

Wan er SQL specialist, PHP, APP og udvikler.

Wan, der er 33 år er ansat i Modified Solutions og har været ansat siden 1. august 2013. Hendes fulde navn er Sureewan Chongkonklang og kommer fra Thailand, i byen/området Nakhonratchasima.

Uddannelse
Hun er uddannet på Burapa University, Computer Information System og har en bachlor grad i Faculty of Science and Arts – der på dansk betyder forståelse af design og farver, programmering og databaser. Derudover har hun en datamatiker uddannelse i Danmark – (AP Graduate in computer Science system)

Sprog
Wan taler både Thai, Dansk og lidt Engelsk

Fritidsinteresser
Hendes fritidsinteresser er meget blandet: Hun dyrker en del motion blandt andet Taekwondo, og elsker at bage og lave mad.

Tidligere arbejde
Efter sin uddannelse på Burapa University, fik Wan arbejde ved et stort firma Hoya Lens Thailand, hvor hun blandt andet arbejdede med Java og database design til Oracle. Hun var blandt andet med til at lave software til salg af linser i hele verden, målning af linsernes kvalitet og indkøbs systemer.

Familieforhold
Wan mødte i ca 2005 - 2006 via et chatprogram hun brugte, med henblik på at lære engelsk, sin mand Flemming ved et rent tilfælde. Flemming besøgte hende i Thailand flere gange i løbet af et par år, og kærligheden voksede, herefter kom Wan til Danmark på besøg og mødte Flemmings familie. I 2008 blev Wan og Flemming gift, og herefter flyttede Wan til Danmark.

Kommunikation
Kommunikationen mellem hinanden var svært i begyndelsen, efter dansk sprogskole 2009 startede hun dog på Datamatiker 2010‐2013 med kun danskere, her lærte hun meget mere Dansk og nu taler Wan næsten flydende dansk. I august 2013 blev Wan ansat ved Modified Solutions i 2015 fik Wan sammen med Flemming sin datter Melissa.

Kernekompetencer

Ring +45 4152 0101 eller bliv kontaktet af os

Du kan ringe til os på 4152 0101 eller e-mail hej@modified.dk - vi svarer altid!

Hvis du udfylder formen, kontakter vi dig inden for 24 timer fra din henvendelse - gratis og uforpligtende.
Skriver du til os i weekenden, kontakter vi dig den førstkommende hverdag.

Visse spam robotter forsøger ofte at kontakte os meget, hvis formen nedenfor er langsom - kontakt os eventuelt i stedet på (+45) 4152 0101 eller email hej@modified.dk