Lasse Toft

Lasse Toft

Erhvervskonsulent Lasse Toft, Erhvervskonsulent

Erhvervskonsulent

Kompetencer
Lasse Toft er ansat hos os i Modified som erhvervskonsulent. Han er god til at rådgive,vejlede og forstå kundens ønsker og behov. Lasse er meget venlig og imødekommende, og du mærker straks, at han har et enormt kundefokus.

Lasse´s kundepleje er fantastisk! Du kan glæde dig til et telefonopkald og/eller et møde med ham, fordi han ved, hvordan man plejer sine kunder. Han lytter til dig og dine behov.


Uddannelse
Lasse har en lederuddannelse fra Salling Group. Derudover er han uddannet i salg og salgspsykologi.


Fritid
I sin fritid vil han gerne lave sociale arrangementer. Det kan være alt fra boldspil til portvinssmagning. Lasse er en meget udadvendt fyr, der altid møder en med et smil.

Lasse har en stor passion for fodbold-specielt spansk fodbold. Han ser med på tv og evt. på stadion,hvis han kan komme afsted.

Lasse bruger derudover sin fritid på familie og venner, hvor han sætter pris på god mad og godt selskab. En tur i Fitness bliver det da også til.

Kernekompetencer

Kontakt os for en uforpligtigende snak

Du kan ringe til os på 4152 0100 eller e-mail hej@modified.dk - vi svarer altid!Hvis du udfylder formen, kontakter vi dig inden for 24 timer fra din henvendelse - gratis og uforpligtende.
Skriver du til os i weekenden, kontakter vi dig den førstkommende hverdag.