Aske

Aske

Backend udvikler elev Aske, Backend udvikler elev

Eleven der er datalogi nørd

Kompetencer

Aske er backend udvikler hos Modified Solutions..Aske startede med at programmere, da han var blot 9 år gammel.

Han er rigtig skarp til matematik, hvilket gør ham til en fantastisk udvikler.

Aske er rigtig god til C, C++, Python, PHP, Javascript, Linux, WordPress, Java og Laravel.

Uddannelse

Aske er i gang med at lære en masse om de forskellige kodesprog gennem sin uddannelse til datatekniker med speciale i programmering.

Når han er færdig med uddannelsen til datatekniker, vil han gerne studere datalogi/Computer Science på Cambrigde University. Målet er at blive forsker inden for teoretisk datalogi.

Fritid

Aske spiller skak i sin fritid.Han elsker en god udfordring, hvor han skal tænke sig om. Derudover har han en stor interesse i at programmere, og han følger med i, hvordan han kan dygtiggøre sig i nye sprog.

Han blogger en smule i sin fritid omkring matematik og datalogi. Han bruger meget af sin tid på at læse om datalogi,fordi han finder det yderst spændende.

Aske spiller også guitar i sin fritid. Han elsker en god udfordring her også.Familien er også vigtig for Aske, der gerne tager en tur i Zoo med sin nevø.

Abstrakt kunst er også en interesse. Her er yndlingskunstneren Ovartaci.

Kernekompetencer

Kontakt os for en uforpligtigende snak

Du kan ringe til os på 4152 0100 eller e-mail hej@modified.dk - vi svarer altid!Hvis du udfylder formen, kontakter vi dig inden for 24 timer fra din henvendelse - gratis og uforpligtende.
Skriver du til os i weekenden, kontakter vi dig den førstkommende hverdag.