Canonical URL checker - Check din side her

Vi logger ikke dine søgninger. Dette gratis værktøj tog os fem timer at udvikle - og er et eksempel på hvad vi kan gøre. Hvis du oplever fejl med det - vil vi gerne høre om det på hej@modified.dk
Doh!!
Indtast en url i feltet - og undersøg om du har en rel-canonical på den side.
 

Hvad er en rel canonical?

En Rel Canonical - er et element på din side, der ikke kan ses - men som søgemaskinerne kan identificere. Det ser i kode format ud som dette for denne side

<link rel="canonical" href="https://www.modified.dk/tools/rel_canonical">

Hvis du bruger eksempelvis Wordpress - kan du let få canonical - ved at installere Yoast Plugin. Det er noget som de fleste kan forstå at bruge, det skal dog sættes rigtigt op. Prøv dig frem eller ring til os og få nogle timers opsætningsguide.

En korrekt angivet Canonical url

Hvis du angiver din canonical URL korrekt, vil du kunne undgå en del duplicate content. Dette er en af de mest sikre metoder at sikre dig at dine sider ikke indekseres to eller flere gange på forskellige URL og domæner. Derfor bør du benytte en canonical på alle dine sider så vidt muligt.

Hvorfor er det vigtigt?

Hvis du angiver en rel canonical på en side, fortæller du søgemaskinerne, at uanset hvad - skal denne URL indekseres - og ikke eventuelle URL som har et ekstra parameter på - hvilket kan være eksempelvis en URL med ekstra bogstaver efter - det kan være:

https://www.modified.dk/tools/rel_canonical?color=blue&size=large

Denne URL - ville også blive indekseret - hvis man linker til den som det her link. Dog kan jeg godt gøre det med sindsro - fordi jeg VED at jeg har sat en canonical på til https://www.modified.dk/tools/rel_canonical (Test her)