Udvikling af Prestashop Modul for Luxclub

Vi laver mange forskellige special udviklet moduler til bl.a. Prestashop og Thirty Bees. Vi laver dem stort set altid sådan at de passer til alle de versioner som kunden ønsker, så de ikke bliver begrænset af en eventuel opgradering.

Hvad var ønsket fra kunden?

Thomas fra Luxclub kom til os da de skulle have udviklet et modul til deres kommende webshop www.luxclub.dk. Deres koncept er en fordelsklub hvor man som kunde, betaler en månedlig pris, for så at kunne købe produkter til en fordelagtig pris.

Udfordringen var dog, at det kun var det 1. produkt som kunden skulle kunne købe til den fordelagtige pris og dernæst skulle den samme vare koste normal prisen.

Dette skulle gælde i 30 dage og så skulle kunden kunne købe den samme vare til den billige pris igen.

Dette var en opgave lige for os.

Hvor lang tid tog det at løse?

Det kan være svært at sige hvor lang tid sådanne moduler tager at udvikle, da der er forskel fra modul til modul. Men dette modul lå i omegnen af 30 timer at udvikle, teste og debugge efter rettelser fra kunden af.

Hvis vi kigger overordnet på de moduler som vi har lavet igennem tiden til Prestashop, så ligger dette modul i gennemsnittet af hvad vi plejer at bruge af tid til at udvikle et modul.

Hvem kan det gavne, og hvad får kunden?

Et special udviklet Prestashop Modul kan gavne rigtig mange der har en Prestashop webshop, da man får det som man vil have det. Der ligger rigtig mange tilgængelig moduler på Prestashops store, men det er oftest de mere basale der ligger derind. Ret ofte skal de også tilpasset, for at kunden får det ønskede resultat.

Denne kunde kunne ikke finde noget modul som allerede var lavet og måtte derfor ud i selv at få det udviklet. Men så har de også fået det præcis som de ønskede og det er det vigtigste for os.

Vi bestræber os altid på at gøre det ypperste for at vores kunder er tilfredse og de får præcis det som de ønsker.

Hvor hurtigt kan det være betalt tilbage (forsigtigt gæt)?

Det kan ofte være rigtig svært at finde ud af hvor lang tid det vil tage at få sådan et modul tilbagebetalt. Men med en abonnementsbaseret webshop, kan det regnes ud hvor mange abonnementer man skal have før at man har tilbagebetalt modulet.

Kan det laves til alle Prestashop versioner?

Når vi laver et Prestashop modul sikre vi at det i hvert fald passer til version 1.6 og 1.7, så det passer til de mest brugte versioner der er i øjeblikket. Derudover prøver vi også at sikre at det passer til Thirty Bees, som er opbygget stort set ligesom Prestashop 1.6.

En anden kunde udtaler: Jysk webhåndværk i verdensklasse

Tom og Niels fra Modified Solutions har været min absolutte redningsplanke i forbindelse med et PHP / MySQL projekt jeg var kørt død i. Deres evne til at analysere, rette og komme med forslag har været en fantastisk oplevelse. Jeg kan kun varmt anbefale disse gutter – de kan deres håndværk – er super flinke at snakke med og er helt nede på jorden. Kaj Christiansen