Udvikling af nyt filter og rettelser på WooCommerce for Girlssquat

Vi har gennem tiden bl.a. udviklet forskellige nye funktioner, lavede tilretninger, udført hastighedsoptimering og meget mere. Stort set alle i bureauet er rigtig dygtige og kompetente inden for udvikling af WordPress/WooCommerce.

Hvad var ønsket fra kunden?

Birgitte fra www.girlssquat.dk havde et ønske om at få lavet et nyt filter til hendes WooCommerce webshop, hvor kunderne skulle kunne søge efter pris, farve, mærke osv. Hun havde et filter der på daværende tidspunkt ikke helt opfyldte disse krav og ville derfor gerne have lavet et nyt. Derudover har vi bl.a. hjulpet hende med en udfordring hvor hendes vare ikke blev vist ordentligt i indkøbskurven når man lagde nye vare i.

Hvor lang tid tog det at udvikle?

Selve udviklingen af filteret tog omkring 14 timer at lave, som inkludere både udvikling, test og rettelser fra kunden. Derefter har vi altid estimeret på de ting som Birgitte er kommet med, inden vi er gået i gang med udvikling.

Hvad har det givet kunden at få filteret udviklet?

Det har gjort at hendes kunder og besøgende på hendes webshop, nemmere kan søge efter produkter. En udviklingsomkostning som skal give en bedre brugeroplevelse på shoppen.

Skal du også have udviklet noget til din WooCommerce?

Så kontakt os i dag til en uforpligtende snak. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvad der kan udvikles.

Udtagelse fra Girlssquat

Kunne man give 10 stjerner fik de det, bookede dem til en enkelt opgave, som de klarede ud over alt forventning! Har haft samarbejde med flere efterhånden og har ikke oplevet nogle så dygtige og kompetente!!! Regningen kom først flere uger efter arbejdet var færdigt, hvor man er vant til at skulle betale lang tid før opgaven påbegyndes. Det var egentlig meningen de kun skulle bruges til denne ene opgave, men jeg bliver helt sikkert en fast kunde fremover! Birgitte Worm