Udvikling af evaluerings platform for Smartevaluering

Vi bygger mange forskellige special udviklet løsninger fra bunden af. Det gør vi i PHP frameworket Laravel, som er et af nutidens mest brugte frameworks.

Grunden til vi bruger Laravel, er bl.a. fordi det bliver udviklet på af udviklere verden over og derfor bliver det hele tiden opdateret med nye funktioner.

Hvad var ønsket fra kunden?

Stefan fra www.smartevaluering.dk kom til os fordi han havde en platform som ikke levede op til hans krav.

Den var ikke stabil nok, den kørte for langsomt osv.

Derfor valgte vi at sige at platformen skulle bygges om og laves helt fra bunden af i stedet for. Det var han heldigvis ikke uenig i.

Selve Smartevaluering er en platform som skal hjælpe efterskoler med at gøre det nemmere at foretage obligatoriske undersøgelser.

Førhen har skolen selv skulle lave disse, sende dem ud og sidde manuelt og håndtere de enkelte besvarelser. Dette ville Stefan gerne gøre op med og deraf kom ideen.

Vi mente at sådan et projekt ville give rigtig god mening at lave i frameworket Laravel.

Det er noget vi har rigtig god erfaring med og har også lavet andre projekter i bl.a. www.avecdo.com.

Derfor var dette meget oplagt og Stefan havde ikke nogen præference overfor det.

Da platformen allerede var bygget i forvejen, var der en del vi kunne “kopiere” over i det nye. Der var dog nogle tilrettelser til det eksisterende som vi skulle have med.

Stefan havde selv i forvejen lavet en rigtig god kravspecifikation, som vi kunne udvikle ud fra – mon han har fået inspiration fra vores guide https://www.modified.dk/info/1-guide-skriv-en-kravspecifikation?

Kort inde i processen kom Stefan og fortalte at han havde i tankerne at skulle udvide Smartevaluering senere hen og det kom heldigvis så hurtigt, at vi kunne nå at tage forbehold for det.

Et projekt som vi også skal stå for udvikling af.

Det er det gode ved at Laravel er bygget op i moduler, for så kan vi “nemt” bygge projektet videre.

Hvor lang tid tog det at løse?

Når der er snak om special udviklet platforme eller projekter, kan det være meget svært at svare på hvor lang tid det tager. Det kommer helt an på hvilke tanker og ønsker som kunden har.

Et estimat kan vi kun give ud fra en kravspecifikation som enten kunden har lavet eller vi laver sammen med kunden.

Hvem kan det gavne, og hvad får kunden?

Det kan gavne alle der skal have lavet et special udviklet projekt, at lave det i Laravel. Laravel er et af de mest anerkendte frameworks som bliver brugt i dag verden over.

Stefan har derfor fået et moderne setup, som hele tiden bliver opdateret med nye funktioner. Derfor gør det også hans platform moderne og nem at udvikle på.

Vi bestræber os altid på at gøre det ypperste for at vores kunder er tilfredse og de får præcis det som de ønsker.

Hvilke teknologier er der blevet brugt?

PHP
Laravel
Bootstrap

En anden kunde udtaler: Jysk webhåndværk i verdensklasse

Tom og Niels fra Modified Solutions har været min absolutte redningsplanke i forbindelse med et PHP / MySQL projekt jeg var kørt død i. Deres evne til at analysere, rette og komme med forslag har været en fantastisk oplevelse. Jeg kan kun varmt anbefale disse gutter – de kan deres håndværk – er super flinke at snakke med og er helt nede på jorden. Kaj Christiansen