Optimering af teknisk SEO og hastighedsoptimering af Prestashop

Vi har flere udviklere hos Modified Solutions som er rigtig dygtige til at udvikle i Prestashop. Dette indebærer både special udvikling af moduler, optimering af teknisk SEO, hastighedsoptimering og opsætning af en helt ny Prestashop.

Hvad var ønsket fra kunden?

Anja som er ejeren af webshoppen www.abeunger.dk havde et ønske om at skulle have lavet teknisk SEO på hendes shop. Noget som vi hos Modified har ret god erfaring med.

Efter en snak med hendes SEO konsulent, var det mere konkret redirect og rettelser af farver og skrifttyper på hendes shop, som vi skulle hjælpe med.

Efter de første par opgaver, fik vi til at opgave at kigge på hastighedsoptimering på hendes shop.

Teamet på hendes Prestashop fejlede ingenting, men der var rigtig mange moduler som godt kunne fjernes, som ville resultere i en hurtigere shop og dermed en bedre brugeroplevelse.

Efter nogle timer, fik vi reduceret hendes plugins og der var allerede en effekt af det på shoppens hastighed. Derudover fik vi sammen med hendes SEO konsulent ændret teksten og farverne, så det var mere brugervenligt.

Hvor lang tid tog det at udvikle?

Det kan være rigtig svært at sætte timer på hvor lang tid det tager at optimere hastigheden på en Prestashop.

Heldigvis har Prestashop nogle indbyggede funktioner som kan gøre rigtig meget af forarbejdet og dernæst kan der kigges på antal moduler osv.

Hvem kan det gavne, og hvad får kunden?

Det kan gavne rigtig mange webshop ejere, at få gennemgået sin shop for at se hvad der kan gøres for at gøre shoppen hurtigere. Dette gælder både hvis man har en WooCommerce, en Prestashop, en Magento osv.

Dette er med til at sikre en højere brugeroplevelse og det var også tilfældet hos Abeunger.

I dag er hastigheden på sin webshop rigtig vigtig, for at kunderne bliver på webshoppen og ender med at købe noget.

Kunderne har oftest ikke særlig stor tålmodighed og hvis det går for langsomt med at komme ind på siden, forlader kunderne shoppen.

Hvor hurtigt kan udviklingen være betalt tilbage (forsigtigt gæt)?

Det kan være rigtig svært at vurdere hvor lang tid det vil tage at få tilbagebetalt disse former for udvikling. Men her skal der især tænkes på at man gør brugeroplevelsen bedre, som resultere i flere salg.

Skal vi også hjælpe dig?

Vi vil hellere end gerne tage et kig på din Prestashop og se hvad der kan gøres for at optimere den, så dine kunder får en bedre brugeroplevelse. Kontakt os for at få en uforpligtende snak.

En anden kunde har udtalt følgende om Prestashop udvikling

Modified Solutions har på bedste vis hjulpet os med at med at lave en integration der automatiserer vores logistik mellem vognmænd, leverandører og ordresystem.

Jeg har gennem hele forløbet været i tæt dialog med udvikleren, og alt er leveret som aftalt til tiden og de har holdt sig inden for estimerede budget.

Stor anbefaling herfra

Morten Bennedsen