Special udvikling af affiliate netværk for Digital Advisor

Vi bygger mange forskellige special udviklet løsninger fra bunden af. Det gør vi i PHP frameworket Laravel, som er et af nutidens mest brugte frameworks.

Grunden til vi bruger Laravel, er bl.a. fordi det bliver opdateret af udviklere verden over og derfor kommer der hele tiden opdateret nye funktioner.

Hvad var ønsket fra kunden?

Digital Advisor kom til os med en ide om videreudvikling til deres affiliate netværk.

Deres interne udviklings afdeling var fuldt booket op og måtte derfor søge til ekstern leverandør.

Da de selv er vant til skrive kravspecifikation, var det meget nemt for os at få afdækket behovet og få estimeret på opgaven.

Deres løsning blev special udviklet i frameworket Laravel, som vi bruger til stort set alle special udviklet løsninger vi laver fra bunden af.

Løsningen gør at deres interne udviklings team nemt kan overtage, hvis dette skulle blive aktuelt.

Det er en ting som vi sætter rigtig meget i fokus hos os – at vores kode skal være nemt at overtage for andre

Hvilke teknologier blev der brugt?

Skal vi også hjælpe dig med en special udviklet løsning?

Har du også et ønske om at få special udviklet en ide, så giver vi gerne et gratis og uforpligtende overslag på hvad det vil koste hos os.

Ingen opgaver er for små og heller ingen opgaver er for store i vores øjne.

Udtagelse fra Digital Advisor

Vi fik en spændende idé til videreudvikling af vores affiliate netværk, og med vores egen udviklingsafdeling fuldt beskæftiget på andre projekter, skulle der kigges ud af huset. Valget faldt på Modified Solutions, og jeg må sige, de skuffer ikke. På kort tid var scopet på udviklingsprojektet på plads, eksekveringen var hurtig og budgettet holdt. Jeg vil ikke tøve med at bruge dem igen.

Lars Gjølme