Udvikling af lagersystem, leverandør bestilling samt integration med fragt og økonomisystemer

Vi har igennem de seneste fire til fem år arbejdet for Plantetorvet.dk – som primær udviklingshold.

Webudvikling for Plantetorvet.dk

I starten arbejdede Tom Frank Christensen som hoved ansvarlig programmør på siden for Bjarne, og har her igennem været ansvarlig for alle tiltag, lige fra lagerstyring, indkøbskontrol, website optimering, SEO (søgemaskineoptimering), administration, backend, varemodtagelse, csv og xml feeds til diverse søgefunktioner, integration med DIBS, ombygning over flere omgange til forskellige grafiske designs samt meget mere.

Vi har et godt, nært og tæt samarbejde med Bjarne Schou Andersen fra Plantetorvet – så hvis du er i tvivl om vi har kompetencerne til at løfte din opgave, er du yderst velkommen til at rette henvendelse til ham.

Opgaverne løses professionelt og kompetent

Professionelt samarbejde

Vi har gennem en længere periode haft Tom fra Modified Solution til at udføre adskillige projekter på vores web-portal. Plantetorvet.dk. Opgaverne løses professionelt og kompetent.

Tom har en god forståelse for arbejdsgange i en virksomhed og kan derfor udføre mange opgaver, så de både er brugervenlige for kunderne og brugervenlige i virksomhedens hverdag og administration.

Bjarne Schou Andersen