Niels Fyhring

Niels Fyhring

Senior udvikler & Daglig leder Niels Fyhring, Senior udvikler & Daglig leder

PHP, CSS og JavaScript Master

Niels er en ung fyr på 22 år og er dermed også en af de yngste i firmaet. Hans passion og glæde for programmering kan tydeligt mærkes og ses, og han deler glædeligt ud af sin viden til andre. Han arbejder med både front­ og backend teknologier (det visuelle og bagvedliggende system) og har blandt andet udviklet en stor platform for en af firmaets største kunder. Niels’ kernekompetencer er PHP, MySQL, HTML, CSS, JavaScript m.fl.

Uddannelse & karriere
Han er født og opvokset i Thy, hvor han tilbragte sine tidlige år, indtil han senere tog til Viborg for at uddanne sig på Medieskolerne. Under sit skoleophold var han i praktik hos Modified Solutions, og der stod det klart, at der var god kemi, og han blev øjeblikkeligt ansat efter sin eksamen.

Fritidsinteresser
I fritiden kan Niels godt lide at slappe af med venner og familie, se fjernsyn, lave mad og spille spil. Ved siden af programmering har han også en stor interesse inden for videnskabens verden, specielt astronomi og rumteknologi. Derudover er han også meget glad for dyr ­ specielt hunde.

Kernekompetencer

Ring +45 4152 0101 eller bliv kontaktet af os

Du kan ringe til os på 4152 0101 eller e-mail hej@modified.dk - vi svarer altid!

Hvis du udfylder formen, kontakter vi dig inden for 24 timer fra din henvendelse - gratis og uforpligtende.
Skriver du til os i weekenden, kontakter vi dig den førstkommende hverdag.

Visse spam robotter forsøger ofte at kontakte os meget, hvis formen nedenfor er langsom - kontakt os eventuelt i stedet på (+45) 4152 0101 eller email hej@modified.dk