Mathias

Mathias

Backend udvikler Mathias, Backend udvikler

Firmaets humørbombe

Kompetencer
Mathias er backend udvikler og laver PHP programmering. Han går meget op i at lave tingene, så de er helt i orden. Mathias er god til at komme sikkert i mål, hvilket er hans store styrke.


Uddannelse
Mathias er uddannet webudvikler fra AspIT i Skive. Han har været i jobprøvning hos os, hvor han har arbejdet med forskellige interne opgaver. Han er nu ansat i fleksjob i firmaet. Mathias har taget enkeltfag på HF og været pedelmedhjælper/rådhusbetjent assistent. Han har altid haft en stor interesse for IT, hvor han før uddannelse har selv studeret HTML, CSS.


Fritid
Mathias har en stor passion for rollespil, hvilket har været en del af hans liv i mange år. Han laver også gerne old-school pen and paper rollespil, hvor han er med til at opbygge rollespillet på papir, inden det udøves. Det handler om at have det sjovt med sine medspillere. Derudover lytter Mathias en del til metalmusik og tager til koncerter, når chancen er der. Han er fritids forfatter, hvor han skriver om modern fantasy. Madlavning er også en vigtig del af hans liv, hvor han er inspireret af det asiatiske køkken.

Kontakt os for en uforpligtigende snak

Du kan ringe til os på 4152 0100 eller e-mail hej@modified.dk - vi svarer altid!Hvis du udfylder formen, kontakter vi dig inden for 24 timer fra din henvendelse - gratis og uforpligtende.
Skriver du til os i weekenden, kontakter vi dig den førstkommende hverdag.