Lasse Ingerslev Koitzsch

Lasse Ingerslev Koitzsch

Sælger Lasse Ingerslev Koitzsch, Sælger

Sælger

Kompetencer
Lasse er sælger og erhvervskonsulent hos os i Modified Solutions ApS. Hans kernekompetencer er at sørge for, at du som kunde får rådgivning og vejledning i, hvordan vi kan løse dine opgaver.

Lasse´s kundepleje er fantastisk! Du kan glæde dig til et telefonopkald og/eller et møde med ham, fordi han ved, hvordan man plejer sine kunder. Han lytter til dig og dine behov.


Uddannelse
Lasse har 10. Klasse fra folkeskolen, HHX og er desuden finansøkonom med speciale i forsikring.


Fritid
Lasse bruger gerne sin fritid på fitness/bodybuilding. Det er hans helt store passion, og han stiller da også op i konkurrencer indimellem. Lasse går op i sund kost og træning.

Faktisk er han også lidt af en drengerøv -så fede biler med et lækkert design og mange hestekræfter er et ja tak fra ham.

Han tager gerne til en koncert eller noget underholdning, hvor han meget gerne inviterer sin kæreste med. Ellers står den generelt på hygge og samvær med familie, venner og kæresten.

Kernekompetencer

Kontakt os for en uforpligtigende snak

Du kan ringe til os på 4152 0100 eller e-mail hej@modified.dk - vi svarer altid!Hvis du udfylder formen, kontakter vi dig inden for 24 timer fra din henvendelse - gratis og uforpligtende.
Skriver du til os i weekenden, kontakter vi dig den førstkommende hverdag.