Billige freelance programmerings priser

Vi mener at

  • Alle skal have råd til at videreudvikle sin virksomhed.
  • Alt udvikling skal følge bedst kendte praksis.
  • At alt kode skal kunne overtages af en anden udvikler hvis kunden vælger en anden leverandør.
  • Vi er ikke tilfreds før kunden er tilfreds.
  • Du skal kunne stole på os og vores kompetencer.
  • Der skal være kort fra hånd til mund.
  • Den bedste udvikling er agilt udvikling.

Vi tilbyder rimelige “jyske” webudviklings priser

Din time pris er den samme uanset om du skal have udviklet en webshop, lavet special integration, app udvikling, søgemaskine optimering eller hvem du ellers har brug for i firmaet.

Priserne er baseret på en trappe struktur, så når du beder os om at lave meget får du det billigere – og når du kun lige skal have starte en lille time opgave – så koster den lidt mere.

Kontakt os allerede i dag

Du kan også blot ringe til os på 4152 0101 eller sende en e-mail på mss@modified.dk

Vi mener, at alle har ret til en fed hjemmeside, uden skjulte månedlige gebyrer, hvor søgemaskine optimering og email er inkluderet.

Du skal kunne stole på din udvikler og tilfældigvis tilbyder vi alt lige fra billige hjemmesider – op til de helt store forkromede løsninger, alt sammen til billige jyske priser.

Pris strukturen er opbygget på denne måde

Priserne aftales på forhånd før en opgave igangsættes.

Eksemplerne her under er gennemsnits priser for opgaver i den størrelse, eksempler på 1-9 timer kunne være afklarings forløb, mini ændringer i frontend udvikling eller andre små rettelser.

Niveauet ovenfor er baseret på hvor mange timer man aftager samt hvor meget vi antager at du køber over en længere periode. Hvis du kommer med en opgave der kræver mange timer – måske et halvt års udvikling, vil priserne være lave – og priserne er lidt højere per time på de mindre opgaver aftag af timer. Det er blandt andet på grund af at opstartstiden på små opgaver er meget stejl – og dertil kommer tiden brugt på lave kontrakt samt at sende en faktura på meget små beløb tager lige så langt tid som at sende på større beløb.

Kontakt os allerede i dag

Vores priser er rimelige i forhold til andre firmaer der sælger f.eks. PHP programmering, ikke fordi vores evner til programmering er mindre (nok nærmere tværtimod), men fordi vi programmerer og kun fakturerer når der er LAV risiko for at tabe på en kunde (CVR registrede kunder), og derved har væsentlig lavere risiko for at tabe penge, når folk “glemmer” at betale fakturaen.Du kan som sagt også blive faktureret for de enkelte timer forbrugt. Afhængig af situationen aftaler man en “fast” timepris som passer nogenlunde til et potentielt månedligt forbrug.

Det er et krav for fakturering at i vil tegne en kontrakt som kan ses på kontakt siden. Samtidig er det et krav at i har et CVR registreret firma, hvor CVR nummeret har eksisteret i minimum to år.

Rabatterne angivet er de rabatter der gælder, for det tilfælde at du skal have lavet noget – der ikke haster – og som vi kan gøre når det nu passer ind i vores planlægning.

Ring altid gerne hvis du har spørgsmål om vores priser på telefon +45 4152 0101

Bliv kontaktet

Navn *

Telefonnummer *

E-mail *

Din besked

Hvis du vil kontaktes, ringer jeg til dig inden for 24 timer, og det er naturligvis helt gratis.

Hvis det er weekend, så ringer jeg den første hverdag, og det giver sig selv at alle henvendelser er uforpligtende.

Hvis du efter vores lille snak ikke længere er interesseret, så ringer jeg ikke mere.

Tom Frank Christensen
E-mail: php@modified.dk

Tom Frank Christensen

Det med småt: Alle priser er angivet i DKK ekskl. moms.
Ovenstående rabatter er gældende fra 1. maj 2016, – alle aktive kunders aftalte priser er dog ikke ændret. Læs endvidere vores betalingsbetingelser

Vi bygger “broerne” for dig – på den rigtige måde

bygger_broer

Klippekort løsningen er et forslag, men hvis du har et CVR registreret firma, er bruger på Amino.dk og kender mig derfra – eller andet taler for det, kan der også løbende faktureres timer efter forbrug. (I sådan en situation skal der altid tegnes en freelancekontrakt). 4192572683_df4c1af548_m

Det er selv sagt at vi gerne underskriver en hemmeligholdelsesaftale (se eksempler her) inden du fortæller os noget om hvad opgaven går ud på.

Vores priser ovenfor er baseret på at du vælger at betale XX antal timer forud eller at du har et firma med CVR nummer. Vi fører regnskab med tid forbrugt – ned til minutter delbar med femten. Eksempelvis 13:30 til 14:45. Der regnes dog minimum en halv time per ny påbegyndt opgave.

Der skrives desuden gerne kontrakt under (se eksempler her) – som en garanti for at vi ikke beholder koder og lignende som vi har udviklet for dig. Envidere henvises til vores forretningsbetingelser.

[Total: 5    Average: 4.8/5]