Vi står glade op HVER morgen, for at få DINE DRØMME til at blive til virkelighed! Kontakt os i dag!

Akut PHP, MySQL, JQuery og Linux hjælp

panikAlle, især folk der lige er startet med at programmere eller styre deres egen server, kan komme ud for at de kommer til at lave et uheld, der får serveren til at lægge sig – eller koden til at gå i stykker.

Kernekompetencer indenfor Debian, Ubuntu og diverse andre linux distributioner. PHP, MySQL, JQuery, DNS osv.

Hjælpen er kun en e-mail væk

Hvis du kommer ud for det utænkelige og skal have hjælp her og nu, tilbyder vi at du til enhver tid – 24 timer i døgnet – kan sende detaljer til os på e-mail, og herefter ringe til os, for at få hjælp til at løse dit problem.

Vi kan hjælpe med de fleste problemer Linux servere, Windows servere, PHP, JQuery, MySQL og MSSQL, herunder ikke kun dette men også f.eks. Apache server, Mail servere, DNS og mange andre ting.

For at få hjælp

Skal du først sende en problem forklaring på e-mail php@modified.dk, med så meget detaljeret information som overhovedet muligt, du skal sende dine login informationer med og alt der nu måtte være tænkelige informationer der skal bruges for at løse problemet. Hvad har du selv forsøgt for at afhjælpe problemet og så videre.

Herefter – når du er SIKKER på din mail til php@modified.dk er afsendt, og leveret – ringer du: 4152 0101.

Akut hjælp priserne er

Dage
Klokken
Pris
Hverdage
08 – 16
DKK 995,-
Hverdage
16 – 08
DKK 1995,-
Fredage
16 – 00
DKK 1995,-
Mandage
00 – 08
DKK 1995,-
Weekender
00 – 00
DKK 1995,-
Helligdage
00 – 00
DKK 1995,-

Bemærk: Priser er per påbegyndt time, ekskl. moms. Du betaler først fra vi er ved computeren, hvilket vi næsten altid er. Hvis vi IKKE kan komme til en computer, betaler du ingenting.

Er vi ved computeren, eller indenfor umiddelbar nærhed af computeren, og du ringer til os – skal du forvente som MINIMUM at betale en time.

Akut hjælp indenfor hverdage 08-16 koster som beskrevet DKK 995,-, dog har du da den fordel, at du automatisk kommer foran vores FASTE planlagte opgaver der normalt faktureres til en lavere pris.

Step til akut hjælp:

1: Send en email som beskrevet ovenfor
2: Når denne er leveret – ring 41 52 01 01

[Total: 3    Average: 4.7/5]