Modified Solutions ApS
Billige PHP Freelancer priser

Få et opkald fra os:

Vores Vision: Alle skal have råd at vokse!
Navn *
Din e-mail *
Telefon *
Website
 
* Skal udfyldes

Billige freelance priser

Rimelige "jyske" priser - fra KUN DKK 465,- i timen

Vision: Alle skal have råd til at videreudvikle sin virksomhed

Vores priser er rimelige i forhold til andre firmaer der sælger f.eks. PHP programmering, ikke fordi vores evner til programmering er mindre (nok nærmere tværtimod), men fordi vi programmerer på enten forudbetalte klippekort eller kun fakturerer når der er LAV risiko for at tabe på en kunde (CVR registrede kunder), og derved har væsentlig lavere risiko for at tabe penge, når folk "glemmer" at betale fakturaen.
Læs yderligere om klippekort her.

Du kan som sagt også blive faktureret for de enkelte timer forbrugt. Afhængig af situationen aftaler man en "fast" timepris som passer nogenlunde til et potentielt månedligt forbrug.

Det er et krav for fakturering at der tegnes en Freelance kontrakt som kan ses på kontakt siden. Samtidig er det et krav at du har et CVR registreret firma, hvor CVR nummeret har eksisteret i minimum to år.

Betalingskonstruktion er opbygget på denne måde
En løbende måned (30~dage) bruger du f.eks. os i 25 timer, hvor din pris per time er 525,- i timen.
Næste måned bruger du os kun 2 timer – hvor prisen så er 595,- i timen.
Tredje måned bruger du os i 120 timer – og du får derfor det til 465,- i timen.
Hvis du har meget store opgaver kan denne pris naturligvis forhandles til den pågældende opgave.

Priserne nedenfor er de priser der gælder, for det tilfælde at du skal have lavet noget - der ikke haster - og som vi kan gøre når det nu passer ind i vores planlægning. Hvis du derimod skal have lavet opgaverne HER OG NU - kan du tage et kig på priserne for de akutte løsninger

Timer Timepris ~ Rabat % Rabat pr. time Kontakt os:

Ved henvendelse vil vi gerne vide:
  1. Firmanavn / Navn.
  2. Att.: Dit navn.
  3. Adresse
  4. Postnummer og by
  5. Telefonnummer
  6. CVR.: (Hvis du har et CVR nummer).
  7. E-mail: Din e-mail adresse.
  8. Eventuelt klippekort størrelse?
  9. Hvad handler din opgave om?

Kontakt os:

1 - 9 595,00 0,00 % 0,00
10 - 19 565,00 5,04 % 30,00
20 - 49 525,00 11,76 % 70,00
50 - 99 495,00 16,81 % 100,00
100 - ??? 465,00 21,85 % 130,00
Ring altid gerne hvis du har spørgsmål
+45 4152 0101
Det med småt: Alle priser er angivet i DKK ekskl. moms.

Ovenstående priser er gældende fra 25. december 2013, aktive kunders aftalte priser er dog ikke ændret. Læs endvidere vores forretningsbetingelser


Vi bygger "broerne" for dig - på den rigtige mådeKlippekort løsningen er et forslag, men hvis du har et CVR registreret firma, er bruger på Amino.dk og kender mig derfra - eller andet taler for det, kan der også løbende faktureres timer efter forbrug. (I sådan en situation skal der altid tegnes en freelancekontrakt).

Det er selv sagt at vi gerne underskriver en hemmeligholdelsesaftale (se eksempler her) inden du fortæller os noget om hvad opgaven går ud på.

Vores priser ovenfor er baseret på at du vælger at betale XX antal timer forud eller at du har et firma med CVR nummer. Vi fører regnskab med tid forbrugt - ned til minutter delbar med femten. Eksempelvis 13:30 til 14:45. Der regnes dog minimum en halv time per ny påbegyndt opgave.

Der skrives desuden gerne kontrakt under (se eksempler her) - som en garanti for at vi ikke beholder koder og lignende som vi har udviklet for dig. Envidere henvises til vores forretningsbetingelser.