Modified Solutions ApS
Fordele ved PHP Freelancer klippekort

Få et opkald fra os:

Vores Vision: Alle skal have råd at vokse!
Navn *
Din e-mail *
Telefon *
Website
 
* Skal udfyldes

Lave priser

Du får en freelancer fra Danmark.

Du har fri råderet over dine timer.

Du sætter dagsordenen.

Du får det billigere.

Du får en høj service.

Du betaler ikke vores pauser.

Du betaler ikke vores fridage.

Du betaler KUN forbrugt tid.

Du betaler IKKE overtid.

Du får en erfaren medarbejder.

Vi kan bedre planlægge vores tid.


Køb et Klippekort

Freelance webudvikler: Definition: Frit arbejdende edderkop.
Faktisk ikke en forkert definition. Vi arbejder frit, får meget fra hånden. Bygger et spind op og sørger for at det er defineret korrekt fra starten. Den største forskel er nok, at vores kunder er væsentlig mere tilfreds end en edderkops normale besøgende :-)

Køb et klippekort hos os og spar mange penge på løbende opdateringer og ændringer.
Du vælger selv hvor mange timer du ønsker at købe. Jo flere timer du køber, jo mere sparer du. Et klippekort kan bruges til alle opgaver, der normalt afregnes pr. time. Du kan sagtens klippe en opgave op i flere klippekort, eller et klippekort op i flere opgaver, dog skal du være klar over at vi ikke fortsætter arbejdet før det nye klippekort er betalt.

Det kan f.eks. være programmeringsopgaver, søgemaskine optimeringer - eller opdateringer og ændringer af eksisterende hjemmeside.

Dansk freelancer i Danmark
Dette er på ingen måde tænkt racistisk. Ofte tilbydes der meget lav priser på freelance arbejde i f.eks. PHP af indiske eller kinesiske arbejdere der laver programmeringen, sammenlignet med danske priser. Til gengæld er der så problemerne med forskudte arbejdstider, det kan være umuligt at etablere et møde face to face, der kan være forståelsesproblemer fra dansk til f.eks. kinesisk (vi tænker dansk til engelsk) til deres (de tænker engelsk til f.eks. kinesisk). Samtidig kan der komme væsentlige misforståelser fordi opfattelsen af hvordan man vil have ting til at fungere, kan være meget anderledes - både på grund af sprog problemer, men såmænd også fordi at verdensopfattelsen kan være anderledes i lande som Indien og Kina.

Erfaring
Vi besidder mange års webudviklings erfaring til sammen, har let ved at sætte os ind i diverse programmeringsteknikker. Dermed laver vi vort arbejde hurtigt, men bruger dog tilstrækkelig tid til at dokumentere og sikre os at systemerne fungerer, derved kan kunden også bedre være sikker på at hvad vi har lavet - er til at forstå for andre programmører. Vores kunder er blivende kunder og vælger os igen og igen - da vi leverer hvad vi lover.

Rimelige priser
Vores priser er rimelige i forhold til andre firmaer der sælger f.eks. PHP programmering, ikke fordi vores evner til programmering er mindre, men fordi vi kun programmerer på forud betalte klippekort, og derved har væsentlig lavere risiko for at tabe penge, når folk "glemmer" at betale fakturaen - vi har blandt andet stået bag en total omprogrammering af fakturaservice.dk og andre sider.

Fordelene ved klippekort er til at få øje på
Du betaler ikke for vores pauser og så videre, men kun reele tid forbrugt. Dog skal du være opmærksom på at vi tager en halv time hver gang vi påbegynder et projekt, om det er stort eller lille. Vi starter tiden og slutter tiden med 15 minutters interval. Der føres logbog over alle opgaver // løste opgaver. Dermed vil du altid være i stand til at gå tilbage og se hvad der er sket, hvor lang tid det tog - og hvad du reelt betalte for den opgaves løsning.

Der kan dog ikke gives tilbud ved brug af klippekort, men et overslag over forventede antal timer, der vil blive brugt på en specifik opgave. Ved nystartet opgaver med en endelig varighed over 50 timer, anbefales at holde et indledende møde hvor der aftales hvordan problemløsningen foretages. Samtidig betales der naturligvis forud for klippekortet inden opgavens start. Mødetid og transporttid i forbindelse med møder medregnes i forbrugt arbejdstid.

Desuden er vores priser relistiske og fornuftige sammenlignet med andre freelancere - Se dem her.

Vi tilbyder blandt andet:


Programmering i PHP, MySQL, Javascript osv.

CMS Systemer

(En hjemmeside du selv kan opdatere og vedligeholde - uden programmør erfaring)

Web Shop systemer

Søgemaskineoptimering (SEO)

Linux // Windows administration

Almen IT

Uddannelse